IMG_5993

ראש עיריית שדרות: ״ראיתי בעיניים הודעות שקיבלו אנשי שב״כ לא לצאת מהבתים בשבעה באוקטובר״

ראש עיריית שדרות אלון דוידי אומר בערוץ 13, כי ראה הודעות שקיבלו לטלפון בכירי שב״כ ובהן נאמר להם לא לצאת מהבתים| צפו 📽️

ראש עריית שדרות חושף בערוץ 13:
"ראיתי בעיניים שלי את ההודעה שאנשי שב״כ קיבלו לא לצאת מהבתים ב-7 באוקטובר״.

דוידי מוסיף: ״ראיתי הודעות סמס ברורות, ראיתי בעיניים, לאנשי שב״כ שיישארו בבית… ככה מטאטים זו היתה ההנחיה. אנחנו אוהבים את שב״כ וצה״ל אני ראיתי את ההודעות בעיניים אז ככה לזלזל ולהגיד קונספירציה?״

צפו:

צילום מסך מערוץ 13. בהתאם לסע׳ 27א לחוק ז״י

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

81 תגובות

  1. ראש עיר קשקשן ומניפולטיבי מתנהג כמו זיקית משמיע לאנשים את מה שהם מצפים לשמוע גם כשהדברים לא נכונים . הוא נבחר לראשות העיר על גל ההתקפות שהיו אז על העיר והבטיח שהוא יטפל יסודית בעיניין בפועל לאחר שנבחר הצטרף ללהקת הלקקנים לראש הממשלה אדם צבוע ונוקם בתושבי העיר שאינם נמנים על תומכיו

  2. אז איפה שלטון החוק ? מידית לשללו כל תואר ודרגה ולפטר ללא פיצויים ופנסיה ,זה עונש נהדר לבטלנים

  3. יתכן וגורם דתי לא התיר לחלל את השבת וגם לא לחלל את שמחת תורה כי לא ידע על מימדי החורבן הנורא.

  4. חכם אתה לא !! אלה היו עובדים לא לוחמים שהתגוררו בעוטף כדי שלא יהרגו או יחטפו.

  5. זה ברור מאליו ולי יש חשד ואולי אני טועה אז סליחה יש לבדוק אם היה שיתוף פעולה עם האויב יחד עם אלו שצעקו שיגע יום וישפך פה דם וביבי ישאר עם צבא ללא עיניים וכד'

  6. אין ספק שיש בוגדים בקרבנו. יש לבדוק מה הקשר של ראשי המחאה לראשי הצבא השב"כ והמוסד. ברור לי מתוך ידיעה שפשוט לא העריכו נכונה את הנזק. מטרתם במניעת 7/10 לבצע מהפכה על מנת לקבל את הראש של ביבי. אין אמון בכל המערכות עד לניקוי האורוות המזהמות. נ.י.ל.י.

  7. בס"ד
    אם אכן נכון הדבר, וישנו ביסוס ראוי לטענה, מר דוידי אתה חיב לזמן עצמך לועדת החקירה ולמסור את המידע שבידך. תעיד, אל תירא ואל תחת. דמי אחיך ואחיותיך זועקים מן האדמה.
    לך בכוחך זה…. האמת למען המשך קיומו וריפוי העם והמדינה חייבת להיחשף

  8. דוידי, הזהר בדבריך !!!
    אם ראית, חייבים לבדוק את ההקשר הנכון.
    אם אתה מנסה לשדר קונבפירציה, הזהר כי אתה נותן יד לאויבי ישראל.
    הפצת קונסםירציות היא חתרנות.
    או שתוכיח או שתחזור בך.
    אתה אמנם נתפס אצלי כליכודניק אבל גם מנהיג שפוי.
    לא הכל פוליטיקה.

  9. אני לא מבין יש כל כך הרבה הוכחות להפקרה (בעדינות אמרתי) ואותם אחראים ממשיכים בתפקידים.ביבי מה קורה פו קח פיקוד ותסלק את כל המפקירים.(בעדינות אמרתי).

  10. 3000 מחבלים התאמנו ליום הפלישה תיזמון של כל הירי עם חיתוך גדרות מבצע גדול כזה והשבכ לא ידע ? ללא ספק היתה בגידה וראש השבכ צריך להתפטר ולפנות את השורות למען קיומנו אנחנו צרכים אנשים מסורים ובעלי מוסר גבוה ויש לברר ולעמיד למשפט

  11. קשקשן. כאילו יש לו אפשרות לקרוא הודעות בטלפונים של בכירי שב"כ…. אבל למה לא להסית נגד אנשים שאפילו אסור להם להגיב???

  12. ללא ספק בסוף עוד נגלה גם את האמת מי רצח את רבין באמת ?!צבי

  13. אתם לא מבינים שהאויב הצליח לשלוח את ההודעות השגויות .כדי להטעות .ואך הצליחו חייבים לחקור את זה .ואני כמעט בטוח שיודע אך זה קרא .

  14. זה היה ברור שיש כאן בגידה של ראשי מערכת הבטחון. ידעו שהסופה מתקרבת,דברו על זה לפני וחזרו לישון. לכשפרצה המלחמה המחבלים עשו נגלות כמו בטיילת עם שבויים והצבא לא השיב מלחמה,פדוט עשו שביתה,חיל האוירנושאר החילות שיכלו להכריע את החמס בשעה הראשונה חיכו שעות רבות ואז הופיעו אבל היה מאוחר לאלה שנטבחו,אלו שנאנסו ולחטופים עצמם.
    לדעתי צריך להעמידם לדין בגין הפקרה פושעת במזיד ולשלוח אותם לשנים רבות לכלא.

  15. בעזרת השם יתברך ומשיחו הנאמן אחימן !! מחכה להם הפתעה נעימה במיתות !! יהיו כאן חיסולים המוניים, שהיד קצרה מלהכיל, את סידרת העינויים שהם הולכים לקבל, שחיטה המונית ללא שליטה של מוות, הרבה אבירים יפוזרו ברחובות עיר = יעיר את כל הרשעים בעולם לחיסולם המרבי, זעקות איומות, צרחות איומות, שמשמיעות לשיגעון חושים בכל מקום בעולם, חיסול מרבי לכל המחללים את גופם הקדוש לסדום ועמורה במצעדים של גאווה = הגווה את כל הנשמות לבית דין של למעלה למעלה והרבה למעלה ,לדין אכזרי ועצום !! מלך אל חי העולמים אמן !!!

  16. גם השב"כ והמודיעין והרמטכ"ל היו שותפים לקנספירציה ב 7/10 לא יתכן שאף אחד לא שמע ולא ידע

  17. לא יאמן ולנו מספרים סיפורים שזה בגלל הפגנות ראש הממשלה נתן הנחיה לא להגיעה לישובים כי הם לא תומכי ליכוד היום זה ברור

  18. מר דווידי מתבקש לפנות לראש הממשלה מר נתניהו נקרוב לליבו ולדרוש ממנו שתוקם ועדת בדיקה ממלכתית לארועי השביעי באוקטובר,שם יציג מר דווידי את טעוניו,כל מקום אחר הוא בריחה מאחריות ומר דווידי יודע זאת היטב.

  19. מר דוידי, הצג את הראייה שאתה ראית במו עיניך…
    ערוץ 14 זו ראייה ? אז צילום מסך בבקשה ואם אין אז חזור מהאמירה שלך לכאורה בבקשה

  20. יאלה חברים. מלחמת גוג ומגוג. מלחמת אחים. אשכנזים נגד מזרחיים. ספרדים נגד אשכנזים וחרדים נגד כולם, והלכה המדינה. במו ידינו נחסל את המדינה כמו בתקופת עזרא ונחמיה, אחרי 70, 80 שנים לקיומה.

  21. האמת שלי נפלתי מהכיסא כל העבריינים הפושעים מהשבכ המשטרה הפרקליטות אלופי צהל וכל השמאל צריכים לשבת בכלא.. זה יקרה, עניין של זמן 7הכל יתפרץ ולא טהטההניתן לעצור את הסחף אליו השמאל מוליך אותנו שזה מלחמת אחים… חבבלללללל

  22. תתביש!
    בכירים בשב"כ חרפו נפשם בשביעי באוקטובר.
    חלקם נפלו .
    תפתח את רשימת הנופלים ותמצא אנשי שב'כ שנפלו ולא מעטים

  23. אנחנו לא מדינה נורמאלית כבר ב8/10 היו צריכים להחליף את כל המערכת .לרענן ולהעמיד אנשים אמינים.

  24. הבעיה היא שמי שצריך להעמיד את הבוגדים לדין כנראה גם יידע או שאין בכוחו להעמידם לדין, לכל העם הרעשן שמשחק אותה חכם ,משחקים בחיים שלכם ועוצמים לכם את העיניים עם הסיפור של ימין שמאל ביבי וכל השטויות,יש מאחורי זה כוחות שמשחקים בכולם,והוזהרתם בהתחלה כשמכרו את העם לפייזר והיינו המעבדה של העולם, אז אל תאמינו לא לביבי ולא לשמאל ,עובדים עליכם תתעוררו,אם ה7.10 לא העיר אותכם לשאול שאלות,אז כנראה שאין תקנה לטמטום של העם הזה

  25. לא צריך שכל, בשביל לדעת שזו בגידה. זה שיתוף פעולה עם האויב. והזוועות של 7.10 הן ההוכחה לכך. ה' יציל אותנו מה "אוהבים" ומן האויבים נישמר בעצמנו.

  26. פרשת מירי רגב באה לטשטש את מחדל הטב הנורא שראש השבכ הלך לישון בימקום להעיר את צהל למוכנות עם חימוש מטוסים מסקרים טנקים ויכלו לתפור את הנוחבות על הגדרות מיבלי שיהיה חטוף או פצוע אחד!!!!!.

  27. ולמי המרגל השמאלני אסף שמילביץ העביר את המידע מדוע משתיקים
    הייתה כאן קנוניה מבפנים שרצו להפיל ממשלה בדרך הזאת
    תיקשורת השמאל כבר לא מעוניין בועדת חקירה ממלכתית הם רק רוצים שביבי יתפטר

  28. רק שלטון רקוב כמו שלנו מעיז להאשים אחרים להאשים חיילים להאשים אזרחים להאשים יועמשים .מושחתים נמאסתם פשעתם גנבתם לכו.

  29. לא יודעת כמה טוב הוא רואה בעיניים שלו. שיוכיח. בינתיים שישים משקפיים

  30. הוא לא הראשון שראה את ההודעות לא לצאת מהבית.
    חבור הביוב של קפלן והאחים לזבל שהם התפללו שלא יהיה צבא לנתניהו ואמרו זאת על כול במה וראיון אז מה אתם מרעמים גבה?
    יש , בוגדים בתוכנו וכול יודעים מי אלה.

  31. עוד מעט חשיפה של ראש עריית שדרות… מי באמת רצח את קנדי בטקסס

  32. בולדוזר נוסע שעתיים לפחות לחומה, מאות טיוטות מלאות חמאסניקים ואמלח שועטים לחומה שעלתה מילארדים ובחמש דקות בפנים…..
    אך אחד לא רואה , את חלון הבכיר בביירות ראו ….מי הבוגדים ?

  33. כן רק שכחת שרבם אנשים לא קרביים אבל עם ידע רב מסווג שאם היו נופלים בידי המחבלים זה היה שלל רב

    לא מדובר באנשי שטח אלא בעובדים בתפקידי מטה
    העיקר להסית לטנף להכפיש ליצור פרובוקציות היכן שאין

  34. דוידי הוא שקרן שמפחד שהתושבים שלו יקלטו שהוא בגד בהם עם כל הליכוד.טינופת

  35. בספטמבר לא יהיה לכם צבא
    מכרו אותנו כדי להפיל את ביבי וכדי להצדיק מדינה פלסטינאית
    בושה
    שיקמה לבית סוהר דחוף

  36. הבוגדים בטוח היו ובטוח הם מהקבוצה שהעלילה על ראש ממשלה מכהן.
    בסוף האמת זועקת מעלה מעלה, בגידת הקבוצה התחילה בהפלת המשטר בראשות נתניהו, לעצמו זה פשע חמור חמור מאין כמוהו וזה לא הספיק אתם מבינים עד לאן הפשע ומזה ניתן שפשע 7.10 כל כך ברור ולכן חייבים להתחיל בכל השותפים לפשע של הפלת המשטר, זה מפתיע שראש הממשלה לא נספיק להבין ולדעת שעלילה חמורה שכזו מובילה לפשע של הפלת מדינת ישראל, כן כן הפלת מדינת ישראל

  37. מה שתיתם לפני שכתבתם את כל השטויות האלה???
    תנערו את הרגל,הדם יזרום למוח,והוא יתחיל לתפקד..נראה לי שהוא לגמרי בחופשה..
    הקפאתם את ההגיון,או שעשיתם ממנו ממולאים????

  38. אין ספק…צריך להיות טמבל לא לראות שהייתה בגידה…כל הסימנים היו..

  39. ראיתי כאן הערות זדוניות, מציע תיאוריית קונספירציה משלי: סמוטריץ אמר בקולו שהחמאס הוא נכס, ביבי פיטר בהפיכה המשטרית את שר הביטחון וחזר בו כי השמאל הפיכח עצר אותו מלגרום לשמד!, ביבי לא הקשיב לאזהרות אמן בדבר הסכנות בחוסר הלכידות, ביבי לא האזין לאזהרות הרמטכל וכך גם ערוץ 14 המזופת!, הבן של ביבי צייץ נגד אלוף פיקוד מרכז, ביבי קבע שהחמאס מורתע בניגוד לדעתו הנחרצת של ליברמן כשר ביטחון, ביבי העביר מיליארדים לחיזוק החמאס נגד מדינת ישראל, ביבי דחה את הכניסה לרפיח, ביבי שלח איש ליכוד להתחזות לחייל ולהגיד שישמע רק לביבי ולא לשר הביטחון ולרמטכל ואמר לבנו ולערוץ 14 המזופת יינון מגל לצייץ את זה, וכביכול נזף בהם, ביבי הינחה מעבר ל3 תיקי אישום פליליים קשים שלו, את רגב ואמסלם לנהוג בציבור הבוחרים איפה ואיפה, ביבי קידם את הפושע המורשע בן גביר להיות אחראי למשטרת ישראל שאף אחד לא סומך עליה היום תחת הפושע הפלילי המורשע, ביבי צחק בישיבת ממשלה כי בנגביר ירד על ביידן וביבי חשב שזה מצחיק ורומנטי.
    אז מה אתם אומרים?

  40. קשקשן ושקרן, הודעות של ה 7 היו לכוווללם, מה יעשה גזבר או איש לוג' שהוא גם עובד שב"כ בחוץ? ילחם בהם בידיים? ברור שאמור להישאר בבית, אז את הטמטום שיש לך בין האזניים תשמור לעצמך ואל תשלשל אותו מתוך הפה שלך

  41. למה שבכירי שבכ יראו לו הודעות. ב7/10 הזהירו עובדים לא לצאת מהבית שמא יחטפו. לא יתכן שאיש שנושא תפקיד ממשלתי יפיץ טענות מגוחכות

  42. רועי עידן ואשתו שהיו נרצחו.האישה היתה בכירה בשב"כ.אביגייל הקטנה נחטפה לעזה.מיכאל ועמליה ניצלו בנס על ידי אזרחים טובים.לו השב"כ היה מודיע לעובדיו הודעה כל שהיא משפחת עידן יכלה להינצל וגם חברי הקיבוץ.סתם הודעות של רשעות מיותרות מעמיקות את הקיטוב.

  43. בשב"כ משקרים,מטייחים מגוננים ומחפים על רונן בר שחייב לעוף וגם לעמוד למשפט על בגידה והפקרה של חיי אדם,בכל מדינה דמוקרטית ושפויה היה נרקב בכלא עד יומו האחרון.

  44. מר דוידי, אתה כמו זיקית, כל פעם אתה אומר משהו אחר.
    אם יש לך הוכחות תראה אותם ותפסיק כל הזמן לתת גב לביבי.
    עד היום היכן היית? פתאום ראית הודעות של השב"כ?

  45. סתם קונספירציות ו סיפורים , מדינה שלמה נרדמה בשמירה, צבא של אמצע השבוע בלי שבתות וחגים , פנסיונרים מסודרים .

  46. תגידו יש היום עוד כאלה שלא יודעים שהיתה הנחיה ברורה של שיקמה ברסלר ובעלה,עם מפקדי הלילות כולל אלוף הפיקוד,ראש אמ"ן ראש השב"כ,הרמטכ"ל ועוד,לתת יד חופשית לחמס להיכנס דרך כל אותן גדרות,ולא לאפשר התארגנות של הגנה על ישובי העוטף.לדעתי חובה על כל משפחות החטופים והנרצחים לתבוע ולסגור חשבון איתם!

  47. שמונה שעות צה"ל לא הגיע ולא היו מטוסי חיל אוויר. החיילים שלנו אהובים וגיבורים. הדרג הפיקודי הבכיר שלא נתן פקודה להילחם הוא האשם. הוא זה שאמור לתת פקודות והוא לא נתן. הוא זה שנתן פקודה לחיילים להתרחק מהגדר (לפי דיווח של העיתונאי אלמוג בוקר מקיבוץ זיקים, ערוץ 13). הוא זה שהחליט לדלל את כיתות הכוננות. והוא זה שצריך להתפטר במיידית. יש להחליף למפקדים ובכירים שתפקידם להגן על החיילים ועל האזרחים במדינה שלנו.

  48. מי חוקר את ראש הממשלה? הרי ידוע על הקשרים שלו עם החמאס, שליחים שנפגשו בחו"ל (כולל בדובאי) ותיאומים שראש הממשלה עדה עם חמאס. אחרת על מה עשרות המיליונים שהעביר להם במזומן?!?!?
    ומה לגבי השבת הארורה? שהתחבא מהציבור עד 1300 בצהריים, לא הגיב, לא ענה לטלפונים וברח מקבלת החלטות והורדת פקודות?
    הדבר ידוע לכולם. אני במו עיני לא ראיתי אותו עד 1300 בצהריים, בזמן שהדרום תחת טבח! מה עשה עד אז, הוא מסתיר!

  49. אם הוא ראה , שיגידו איפה ראה ואצל מי ואם זה אמיתי ,צריך לבוא בחשבון עם מי שלח את הודעות האלו , ואם זה רק בגדר שמועות עלייך להתנצל מיידית ולקשקש, מה נהנית ביבי ?

  50. ראיתי שמעתי הכול כדי להפחית מהאחריות של ראש הממשלה
    שימשיך לסגוד לביבי ושהעיר שלו תמשיך לספוג
    15 שנה האיש בראש
    עם השמאל היה בראש ב 7.10 כבר מזמן הימין היה נוקב
    תפסיקו לעבוד על עצמכם בעיניים

  51. איך הוא ראה? מי הראה לו מכשירים של אנשי שב"כ ראיתי שאיזה שרה עושה מניפולציה עם שם השבכ כדי להרחיק ממנה האשמות שניהם מהליכוד ואותו אהבתי עד הכתבה הזו

  52. דודי ראש עירית שדרות צודק לחלוטין. כל הסימנים מראים שהשב"כ לא רצה להתערב בשביעי לאוקטובר, המסוקים קיבלו הוראה שלא להמריא.( שירתתי בחיל באויר 26 שנה ואני יודע מהי כוננות של טייסת.) "חיילי" 8200 התעוררו לאזעקה הראשונה וחזרו לישון. אנשי אחים לחשק דירבנו את הטייסים הסרבנים ואת חלק מפלוגות צה"ל, שלא לצאת לעזרת הנטבחים בקיבוצים .ליו"ר ועדת החקירה לא תהיה עבודה רבה. הכל כתוב על הקיר. הוא צריך להתחיל משני הסגנים של ראש השב"כ + ההיא הנודעת בציבור + ההוא שמסית להפיכה צבאית ולמלחמת אחים.
    לתדהמתנו, נחתה עלינו עוד מכה הערב, כשהטינופת מנגלהבליט היועץ המשפטי נגד הממשלה לשעבר, טען בפרהסיה ובלי בושה כי הצווים של בית הדין הלאומי בהאג, היום צודקים ונכונים. כלומר, הוא מודה שהבנים שלכם שנלחמים כרגע בעזה ומסכנים את חייהם כדי להציל את כולנו, הם פושעי מלחמה ועסוקים כל היום ברצח עם. לא אסתיר כי יש עוד שני "גדולים" לשעבר מבית המשפט העליון שמסכימים איתו , אבל אין להם את האומץ וכי למה להם ? הם יושבים ספונים בכורסאותיהם בוילות הענקיות ועסוקים עדיין בספירת מענק הפרישה שהם קיבלו, ואילו ילדינו מחרפים את נפשם בעזה.
    הגדילה לעשות גם הפצמרית- התובעת הראשית של צה"ל שמתגאה כי הגישה 70 צווי מעצר נגד חיילים בעזה. אם נמשיך עם הקונספציה הקודמת של האל , אהרון ברק, לפיה כל מחבל שמתקרב לגדר, אסור לירות בו, אני מעריך שבמערכה הבאה כל חיילי צה"ל יניחו את נשקם וכל עם ישראל ימצא את עצמו בים התיכון. או לחילופין נשלח את הפצמרית, את הרועצת מיה-רע ואת ההוא וההיא מבית המשפט העליון שיילחמו בעבורנו ושירגישו מה מרגיש חייל בשטח כאשר הוא מוקף מחבלים ואין שום עורך דין לצידו שמסתער עימו. הדרן עלייך מדינת ישראל סוף. אנשי אחים לחשק, כולם יסתלקו לוינה. השקמיסטית ברסלר תוביל אותם ואת כל הקפלניסטים המזוהמים שהם אומרים ואכן מקיימים :" אם אנחנו לא נהיה בשילטון, נשרוף את המדינה. זאת ה"דמוקרטיה" ה–per excellence של שנת 2024. לא הבחירות יקבעו מי ימשול אלא נעבוד לפי התיזות של סטלין, היטלר, גבלס, הימלר, וצ'ו אין לי מצפון קוריאה.

  53. את הבוגדים צריך להעמיד על עמוד התליה ולתלות אותם עד צאת נשמתם וגם אם האל, אהרון ברק, יטען שףזה לא בתחום הסבירות ואתי חיות תפסוק שזה לא מידתי. האסון נעשה ואין מחילה.

  54. השר הממונה על השבכ הוא בנימין נתניהו, והוא שאחראי על הקונספציה ועל חימוש החמאס. חקירה עכשיו!!!!!

  55. לא כל איש שב"כ הוא לוחם.יתכן שבסיטואציה כזאת,עדיף שישארו בבית. המציאות הוכיחה שהלוחמים בשב"כ הגיעו לשטח וחירפו נפשם.לא ככה?

  56. אכן.אנשי שבכ הם לא חיילים מהשורה ומוטב באמת שלא לרדת עליהם.כולה בכל העוטף יש אנשי שבכ בודדים ומעניין מה יכלו לעשות עם אקדח חבוי ומשתיק.חשבתם שעם זה יכלו לעצור את נחילי הנכבות הארורים ימח שמם וזכרם.הם עושים את מלאכתם נאמנה.רק הפיקוד הבכיר שלהם כשל בעת מבחן .
    ואיש שבכ הוא האחרון שיראה לראש עיר פטפטן וברברן את ההודעות המוצפנות שמקבל.
    אלכ…..ראש העיר תפס עוד כותרת על גב תושבי העיר ותושבי העוטף.
    מעניין מתי יש לו זמן להתפנות לצרכיה של העיר ……

  57. מי שעדין תמים ומאמין למדינה שלו יאכל אותה
    בענקקק
    המדינה הזו בועטת לכולם בפנים.

  58. איך אפשר לסמוך על מדינה שבוגדת כל פעם מחדש?
    זה התחיל בילדי תימן
    ומשם זה רק ממשיך

  59. בלי קשר לדבריו של דוידי שהם ספק נכונים ספק לא גם אני כמעט בטוחה באופן מוחלט שגורמים מסוימים בגדו בנו ושיתפו פעולה אם האויב ולא רק ב2023

  60. מעדכנת את ראש העיר.
    אנשי שב'כ נהרגו ביום שבת בעוטף
    כי נשלחו לסייע.
    יודעת זאת… כי החתן שלי איש שב'כ.
    איך אתם לא מתביישים להאשים את השב'כ? אנשים שעושים ימים כלילות
    בשמירה על המדינה?
    אכן יש בוגדים בתוכנו…
    אך לא אנשי השב'כ.
    הבוגדים הם מי שבניהם אינם מתגייסים ומשתכשכים בבריכה במיאמי או מטיילים בלונדון.
    הבוגדים הם מי שלומדים תורה ולא זוכרים את דברי משה רבינו: "האחיכם יצאו למלחמה ואתם תחרישו" ???
    והבוגדים הכי חשובים הם אלה שהמציאו את הקונספציה: "להחליש את הרשות ולחזק את החמאס"
    יש בוגדים וצריך לחקור זאת ….
    אולי הם אלה שאישרו מכירת צוללות גרעיניות למצרים? אולי הם אלה שאישרו מכירת f 35 לאמירויות?
    אולי הם אלה שהעבירו מזוודות דולרים לחמאס?
    מעולם לא היה ראש ממשלה מבן גוריון עד ביבי בישראל שהעביר כסף לאוייבינו. רק ביבי עשה זאת.
    שאלתם את עצמכם למה? הגיע הזמן שתשאלו.

  61. השליטה של האויב בסייבר באוקטובר ולפניו, עוד תדובר. נשלחו הודעות ממנו. יש לבדוק כל הודעה ומסרון ולוודא אם נכונה!!

  62. כולם שכחו שהגיע שבת חג ואסור לחלל שבת וחג לכן עשו הדממה ויצאו לחופשת שבת ופה האסון

  63. אני בכלל שמעתי שביבי נתן הוראה שיהרגו ויאנסו רק את השמאלנים, ואצל הימניים ישבו לשתות קפה עם עוגיות – תשאלו את רחל…

    לעצור כל אחד שטוען שהייתה בגידה במדינה בלי הוכחות !!!
    מה זה השטויות האלה, די לתת במה לכל אדיוט תשאירו את המטומטמים לערוץ 14

  64. גם האנשים הכי טיפשים בישראל יודעים שמשהו מסריח,
    הם אומללים שכלית ולכן לא מצליחים להעמיק מחשבה או להבין מהי מזימה.

    אנשים פשוטים בשכלם…. עצוב מאוד.

    אבל שלא תחשבו שיצאתם מזה.
    מחכה לכם משהו על הבגידה הזאת שלא רשום בשום ספר

  65. לחקור את ראשי הצבא והמחאה תחת שבועה ואזהרה.אין אף אחד שהסודות האפלים לא נותנים לו מנוח??? שיתוודה ויתנו לו להיות עד מדינה??? אנשים נשרפו חיים,נאנסו ,נחטפו, עונו, קדימה להתוודות ולהתנקות.אל נקמות ה' .כל זה בשביל שהשמאל יהיה בשלטון? איזו טינופת.

  66. זה מסוכן לצאת מהבית.
    הכי טוב להישאר בבית עם הנשק ואם בא ערבי, לירות בו.

  67. הרי ידוע שראש השב"כ שלח בלילה את צוות תקילה לדרום אז איך זה מסתדר שהוא אמר לאנשי השב"כ להשאר בבית פייק ניוז של הליכודניקים

  68. אין ספק שהיום זה כבר ברור, הייתה כאן בגידה של גורמים אנרכיסטים בשב"כ ב-8200 ובמ"מ. אותם גורמים ניסו לעשות הפיכה צבאית בעידוד התשקורת השמאלית שמובילים עתון הארץ ועתון מעריב. הסרבנות הייתה הסיבה העיקרית למתקפת הפתע שאמנם תוכננה זמן רב אבל העיתוי היה המחאות והסרבנות

  69. לראות ולא להאמין.
    הקשר הברור בין המחאה והסרבנות ל7.10.
    ועדיין הם ממשיכים לחזק את החמאס ולמנוע שחרור חטופים בהפגנות מחאה הקוראות לכניעה . להפיל את נתניהו זה הערך העליון וכל האמצעים גשרים להשגת המטרה. את האמת האיומה הזו טחו עיני רבים מלראות.

  70. יהודים יקרים. בסהכ מדובר בגזירה קשה מאוד!! שמקורה בניפרדות שטיפחו במשך שנים כל המנהיגות בכל גווני הקשת ימין ושמאל… שמאל יממין.. רק חול וחול. מבקשת בכל לשון של בקשה להיות חזקים. להתעלות מכל המידע המפצל אותנו… להגיד בלב אני לא יודע מה באמת קרה שם … ולהתקדם. אנחנו חייבים אחדות עכשיו!! כדי שהמצב יתחיל להתייצב. ביקשו החיילים בשטח. ביקשו החיילים שנפלו חללים. ביקשו משפחות החללים וביקשו משפחות החטופים. אז די!! מספיק להגעב לכל קישקוש. מציעה לצהסיר הודעות כאלה (לבחור כרטיס לא מעניין אותי).. להוריד למי שמנסה להצית אש… אם זה התקשורת.. אם זה ההנהגה.. דברים שהוצאו מהקשרם.. שקרים.. לא משנה מה! להגיד אני חא יודע מה קרה שם באמת ולהתקדם. במותם ציוו עלינו אחדות!

  71. אחלה ראש עיר שדרות זכתה ואני לא שדרותי כל כולו לשדרות ולעם ישראל… בגידה היתה חד משמעית ומי אומר שלא או שהוא לא יודע או שגם הוא חלק מהבוגדים..

  72. רונן בר סוכן של קרן וקסנר, מופעל עי ארהב.
    כנל בכירי צהל, פרקליטות בגצ, מוסד ועוד.
    כולם שוחדו במליון שח לתואר באוניברסיטת הטרור הארוורד.

    רונן אמר ששלח צוות טקילה, שוטר בכיר בדרום אמר שלא. למי להאמין?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *