ABD64740-34DC-4748-8C56-9939E5C590DA

תושבת ״מתחם פלדות״: ״אנחנו לא נלחם את המלחמות של יזם פרטי על חשבון הגב שלנו״| אשדוד היום

פניה מעניינת הגיעה השבוע למערכת אשדוד היום על ידי תושבת מרכז פלדות שאמרה: ״אנחנו לא נלחם את המלחמות של יזם פרטי על חשבון הגב שלנו״| אשדוד היום

״מתחם פלדות״ הוא אותו מקבץ בניינים ברובע ח׳ אשר כבר מזמן נאמר עליהם, כי הם לא רואים למגורי אדם. הבניינים הישנים וככל הנראה גם הבניה הלא איכותית הובילו את כל פרנסי העיר להבין, כי המקום אמור להיות מיועד להריסה ובניה מחדש.

התכנית החדשה עלתה לוועדה המחוזית וניתן לקרוא על אודותיה בלחיצת כפתור כאן. מסתבר, כי תושבים מסויימים הגישו התנגדות לוועדה המחוזית, מה שכפי הנראה, העיק מאוד על היזם צחי אבו. לטענת התושבים, הם סבורים, כי הובטחה להם תכנית אחרת, לכאורה, וכי הם מעוניינים במה שהובטח להם מראש ולא בתכנית כפי שהיא כיום. מבחינת היזם צחי אבו, הדבר הינו בחזקת ״׳קאזוס בלי״ (=עילה למלחמה) והוא הוציא את מיטב זעמו הרב על ראש העיר. האם מדובר בסחיטה של ראש העיר? ימים יגידו.

מסביבתו של ראש העיר ועיריית אשדוד נמסר, כי הנושאים הללו של הפחדת עובדי עירייה, לטענתם, וכן הסתה כנגד ראש העיר מטופלים על ידי מיטב הגורמים. אבו, מבחינתו, טוען שלא היה ולא נברא. האם הוגשה כנגד צחי אבו תלונה במשטרה? גם כאן, ימים יגידו.

כך או אחרת, יש את התושבים עצמם אשר חיים במקום המסוכן הזה ונראה, כי נמאס להם לחלוטין מבליל הפוליטיקה סביב מתחם אחד קטן.

תושבת המתחם שכפי הנראה הבינה היטב את הסיטואציה, פנתה למערכת אשדוד היום וטענה, כי אין לה ולחבריה שום כוונה להלחם מלחמה אישית-פוליטית צרה של היזם כנגד ראש העיר. ״אנחנו לא בשר תותחים ולא נהיה כאלה״, אמרה התושבת בנחישות רבה. ״אם מישהו יגיע להפגנה הזו, לדעתי, הוא מקבל כסף מהיזם ואת לבד יכולה להבין מה טיבה של ״הפגנה״ כזו״, הוסיפה התושבת.

נמשיך לעקוב.

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *