השר לביטחון לאומי, ח”כ איתמר בן גביר, הגיע הערב לסיור ברובע ב’ באשדוד במטרה לעמוד מקרוב על אתגרי האכיפה והעבריינות באזור | אשדוד היום
במהלך הסיור ביקר בן גביר במרכזון שבלב רובע ב׳, פגש תושבים ושמע מהם באופן בלתי אמצעי על המצוקות והקשיים. התושבים שהגיעו לקבל את פניו העניקו לו חיבוק חם והביעו תקווה, כי ביקורו יתרום לקידום פתרונות ממשיים לשיפור הביטחון האישי.
לסיור התלווה עוזרו האישי של השר, אריאל אלחרר, תושב העיר אשדוד, לצד מפקד תחנת המשטרה המקומית, סנ”צ חכמון ביחד עם צוות שוטרים. בן גביר ואנשיו סקרו את האזור, בחנו את נקודות התורפה והעלו דרכים אפשריות להגברת תחושת הביטחון במרחב הציבורי.
בן גביר הדגיש בדבריו את חשיבות חיזוק תחושת הביטחון של התושבים והבטיח, כי משרדו, יחד עם המשטרה וגורמי העירייה, יפעלו כדי לצמצם את תופעות הפשיעה ולשפר את איכות החיים ברובע ב’ בפרט ובעיר אשדוד בכלל.
קרדיט צילום: מני בן הרוש
להלן סרטון מתוך הביקור של בן גביר:
827d1d81-82fb-4517-bbd3-145fcbf405e6
827d1d81-82fb-4517-bbd3-145fcbf405e6












