e305deff-39f5-4506-8324-f8921ebffbf8

נפל ממשאית ופונה במצב קשה

תאונת עבודה: בן 41 נפצע קשה בתאונת עבודה באיזור התעשייה בעיר

כונני מד"א – הצלה דרום הוזנקו על ידי מוקד תגובה מיידית של מגן דוד אדום לנפילה מגובה ברחוב המחקר באשדוד.

כונן מד"א – הצלה דרום חיים ולצר שהגיע למקום עם אמבולנס מד"א מספר: ״בהגיעי למקום הבחנתי בגבר בן 41 שוכב על הרצפה הסובל מחבלת ראש וחזה לאחר שנפל ממשאית עליה עבד״.

יחד עם כוננים נוספים שהגיעו למקום הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני הכולל מתן חמצן, חבישות וקיבועים והעברנו אותו לניידת טיפול נמרץ של מגן דוד אדום שפינתה אותו לחדר הטראומה במרכז הרפואי אסותא בעיר כשהוא במצב קשה עם פציעה רב מערכתית .

צילום: דוברות מד"א-הצלה דרום.

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *