b7e1f9b1-6fef-47d5-9db8-a06f9a660dc1

חשד לסדרת גניבות מבתי כנסת: תושב בני ברק עוכב לחקירה על ידי משטרת אשדוד

על פי החשד, החשוד פעל במספר ערים ובהן אשדוד, בית שמש ונתיבות וגנב תפילין ומזוזות מבתי כנסת| הפרטים באשדוד היום

שוטרי תחנת אשדוד עיכבו לחקירה תושב בני ברק בשנות ה-40 לחייו, בחשד למעורבות בסדרת מקרי הסגת גבול וגניבות של פריטי קודש מבתי כנסת במספר ערים ברחבי הארץ.

החקירה נפתחה בעקבות דיווחים שהתקבלו בתחנת אשדוד על אירועים שבהם נגנבו תפילין ומזוזות מבתי כנסת בעיר. על פי החשד, במהלך התקופה האחרונה נכנס החשוד לבתי כנסת באשדוד, בית שמש ונתיבות במספר הזדמנויות, וביצע גניבות של פריטי קודש מתוך המבנים.

במשטרה ציינו, כי חוקרי יל”פ אשדוד ניהלו חקירה מקצועית ומאומצת, שבמסגרתה נעשה שימוש באמצעים טכנולוגיים ובפעולות חקירה מגוונות. בעקבות החקירה הצליחו החוקרים להתחקות אחר זהותו של החשוד, והוא עוכב לחקירה על ידי בלשי תחנת אשדוד.

במשטרה בודקים כעת האם החשוד היה מעורב באירועים נוספים בעלי מאפיינים דומים ברחבי הארץ.

מפקד תחנת אשדוד, סנ”צ רונן עמרם, מסר:

״משטרת ישראל רואה בחומרה כל פגיעה במוסדות דת ובתחושת הביטחון של ציבור המתפללים. נפעל בנחישות ובכל האמצעים העומדים לרשותנו כדי לאתר חשודים, למצות עמם את הדין ולהבטיח את שלום הציבור ורכושו״.

צילום: דוברות המשטרה.

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *