IMG_7308

תקיפה בלב העיר: חיילת במדים הותקפה בתחנת האוטובוס בשד׳ הרצל

שד׳ הרצל- שד׳ ירושלים: תקיפה בלב העיר. חיילת במדים הותקפה בתחנת אוטובוס. תלונה הוגשה למשטרת ישראל | אשדוד היום

אירוע חמור התרחש היום ברחוב הרצל, בפינת שדרות ירושלים באשדוד. חיילת צה”ל שעמדה בתחנת אוטובוס בדרכה לבסיס, הותקפה על ידי מבוגר דובר רוסית, לעיני עוברי אורח.

על פי עדות שפורסמה ברשתות החברתיות, גבר שהבחין בחיילת במדים החל להטריד אותה מילולית, תוך שימוש בקללות ובביטויים אלימים. זמן קצר לאחר מכן, הוא אף ניסה לפגוע בה פיזית, זרק לעברה חפצים, רדף אחריה וביצע מעשה מגונה בעצמו בפומבי.

האחות של החיילת כתבה, כי היא מבקשת מכל מי שהיה באזור וראה את האירוע ליצור קשר עמה או עם המשטרה, כדי לסייע באיתור החשוד. לדבריה, ״אסור לשתוק מול אלימות, מול אנטישמיות, מול תקיפה של חיילת באמצע העיר״.

האירוע התרחש באחת מתחנות האוטובוסבעיר, סמוך לציר תחבורה ראשי, בשעת צהריים, לעיני אזרחים רבים. לפי העדות, היו במקום אנשים נוספים, ונעשתה קריאה לציבור: כל מי שהיה בתחנה וראה את המתרחש, מתבקש למסור עדות.

הנושא הועבר לטיפולה המסור של השוטרת נוי דהאן, האדיבה.

הנושא הוא

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *