IMG_6279

סיכום חדשות השבת

סיכום חדשות השבת באשדוד: שלושה פצועים בתאונות, דקירות וריח של ביוב בנחל לכיש

השבת באשדוד התאפיינה ברצף אירועי חירום שטופלו על ידי צוותי מגן דוד אדום במרחב לכיש. שלושה תושבים פונו לבית החולים אסותא בעיר במצבים שונים, לאחר תאונות דרכים ואירוע אלימות חמור.

אתמול (שישי), בשעה 09:45 בבוקר, התקבל דיווח במוקד 101 של מד”א על רכב שהתנגש בגדר בכביש 4, סמוך למחלף אשדוד. חובשים ופראמדיקים של מד”א העניקו טיפול רפואי במקום לצעיר בן 21 שנפצע בפנים ובפלג גופו העליון ופינו אותו לבית החולים אסותא בעיר כשהוא במצב בינוני.

כשעתיים מאוחר יותר, בשעה 11:40, הוזעקו כוחות מד”א לשדרות מנחם בגין בעקבות תאונת אופנוע. צוותי מד”א העניקו טיפול רפואי לרוכב בן 30 שנפגע בראש ובגפיים. הוא פונה גם כן לבית החולים אסותא כשהוא במצב בינוני ויציב.

האירוע החמור של היום נרשם בשעות הערב: בשעה 21:14, התקבל דיווח על אירוע אלימות ברובע ב׳, ברחוב המעפילים באשדוד. חובשים ופראמדיקים של מד”א מצאו במקום גבר כבן 50 עם פציעה חודרת, בהכרה מלאה אך במצב קשה. הפצוע קיבל טיפול ראשוני ופונה במהירות לבית החולים אסותא.

המשטרה פתחה בבדיקת נסיבות המקרה האחרון, בעוד צוותי מד”א ממשיכים להיערך לכוננות שגרה בסוף השבוע.

סיור בסמוך לנחל לכיש, באיזור השפך לים, העלה חשד לזיהום עם ריח של ביוב באוויר (הנושא בבדיקה).

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *