IMG_6958

קפה דעת באשדוד: הרצאות מרתקות על אינטליגנציה, משפט בינלאומי וביולוגיה חישובית

האוניברסיטה החינמית של אשדוד מזמינה אתכם ליום עיון ייחודי במונארט- מרכז תרבות, עם מיטב המרצים ובמחיר סמלי של 20 ₪.

מיזם “קפה דעת”, האוניברסיטה החינמית שב לאשדוד עם סדרת הרצאות מסקרנת שתתקיים ביום חמישי, 18 בספטמבר 2025, במונארט–מרכז תרבות (דרך ארץ 8, אשדוד). האירוע מהווה את המפגש השני בעונה השנייה של הסדרה בעיר.

המיזם, שהוקם על ידי רוני אקריש בירושלים ובאשדוד, נולד כדי להנגיש ידע והשראה לכל אדם, ללא עלות, ומציע סדרת מפגשים מגוונים מעולמות תוכן שונים, המועברים על ידי מרצים מהשורה הראשונה.

סדר היום של ההרצאות

  • 09:30 – עו”ד יובל קפלינסקי: “ובגויים לא יתחשב? ישראל מול המשפט הבינלאומי”
    עו”ד קפלינסקי, מומחה למשפט בינלאומי, לשעבר ראש המחלקה הבינלאומית בפרקליטות המדינה, בעל ניסיון רב במשאים ומתנים בינלאומיים ובהופעות בפני ערכאות בחו”ל. כיום משמש יועץ במשרד “גדעון פישר ושות’”, ומרצה בנושאי משפט בזירה הישראלית והבינלאומית.
  • 11:00 – גב’ רותם אהרוני: “הקוד של החיים: ביולוגיה חישובית בעולם הבינה המלאכותית”
    אהרוני היא ביואינפורמטיקאית עצמאית, בעלת שני תארים בהצטיינות בביולוגיה מולקולרית וביואינפורמטיקה. היא שימשה כראש תחום בסטארט-אפ ביוטק, מובילה פרויקטים חינוכיים ומנגישה ידע מדעי מתקדם למגוון אוכלוסיות.
  • 12:20 – ד”ר רועי יוזביץ: “האמת הלא נעימה על אינטליגנציה לפי הרמב”ם”
    יוזביץ הוא חוקר בינה מלאכותית באוניברסיטת אריאל וחוקר חיצוני באוניברסיטת בר-אילן, מרצה מבוקש, פודקאסטר ובעל ערוץ יוטיוב פופולרי. זוכה מלגת וולף לשנת 2017 כאחד מעשרת המדענים המבטיחים בעולם.

פרטים חשובים

  • מתי? יום חמישי, 18 בספטמבר 2025, בין השעות 09:00–13:00.
  • איפה? אולם מופעים, מונארט–מרכז תרבות, דרך ארץ 8, אשדוד.
  • עלות? 20 ₪ בלבד, עבור השתתפות וכיבוד קל.
  • איך נרשמים? באתר החברה לתרבות: ironit.org.il או בטלפון *6452.
  • צילום: גון פרץ

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *