האם החרדים באשדוד התייאשו סופית מלסרי ומחפשים מועמד חדש לראשות העיר; מי בעל הסיכויים הגדולים ביותר?
הודעה שרצה ברשת בעיקר בקרב הציבור החרדי ואנחנו החלטנו להציגה לשיפוט הציבור:
הפור החרדי נפל. לאחר ההצהרה הפוגענית של לסרי נגד השבת בישיבת המועצה בשבוע שעבר, איבד לסרי את הסיכוי האחרון לכבוש את הראשות בתמיכת החרדים.
הייאוש החרדי מלסרי,לכאורה, נשען גם על הסקרים שפורסמו השבוע ולפיהם לסרי מתרסק בציבור הכללי באשדוד, מה שאומר שגם אם החרדים יילכו עם לסרי נצחונו אינו מובטח.
מזה כחודש, שגורם מסוים בציבור החרדי ומוכר בחילוני והחרדי כאחד, מנסה להריץ את אריה ללוש לצורכי בדיקה, אולם הסיפור לא מתרומם ולא נראה שמישהו בציבור הכללי לוקח את ללוש ברצינות והיחס אליו הוא על הגבול הגיחוך, בדיוק כמו נעים שומר ודרור מקדש. כך, בהודעה שהופצה ברשת.
כרגע, החרדים יושבים על הגדר, אבל אחרי חג הפסח יתחילו לדון שם ברצינות בבורסת השמות. לסרי, כאמור, כבר אינו רלוונטי, לדעת כותב ההודעה. נותרו שניים: הלן גלבר וסניה כצנלסון.
לגבי האחרון חלוקות הדעות אם מילה שלו היא מילה והאם ניתן לסגור אתו סיכום שיעמוד במבחן המציאות. גם לדעת המצדדים, סניה עלול לאבד את סיכוייו כיון שהוא שואב את ה-15% שלו בציבור הכללי רק ממאבק השבת שגם לעומתי לחרדים וגם כבר מיצה את עצמו והחל מאבד גובה.
מי שנותרה על המפה היא הלן גלבר שלמרות שעוד לא יצאה בקמפיין רשמי, כוחה בסקרים איתן והסחף לכיוונה כאלטרנטיבה חילונית ללסרי הולך וגדל. במצב שכזה החרדים יעדיפו כנראה לסגור איתה מראש ולא לקחת סיכונים.
נמשיך לעדכן בכל התפתחות.











