בימים עברו, ראשי ערים היו נוהגים לעלות לירושלים בשביל להפגש עם אריה דרעי. הקונסטלציה הפוליטית הנוכחית בעיר הובילה לעובדה, לפיה דרעי נאלץ להגיע לאשדוד על מנת להפגש עם ראש העיר כאשר על הביזיון מנצח אמסלם, בעל החלומות | הפרטים הראשוניים מפגישת לסרי-דרעי באשדוד היום
מִי שֶׁנִכְוָה בְּרוֹתְחִין נְזְהָר בְּצוֹנְנִין.
יו״ר ש״ס אריה דרעי הגיע לאשדוד היום ונפגש עם מספר אנשי ציבור וראש העיר ד״ר יחיאל לסרי בראשם. המצב של מפלגת ש״ס עם הרבנים המובילים בעיר נותר בכי רע עוד מימי הבחירות, כאשר אמסלם התמודד לראשות העיר ואילו מרבית הרבנים תמכו ביחיאל לסרי. נוצר מצב לפיו, ש״ס המקומית, במקום להוביל ולעמוד בראש הזדנבה מאחור ולעניין הזה יש משמעויות כבירות גם היום.
דרעי הגיע לאשדוד היום. במהלך היום (וגם בשעה זו), נפגש דרעי עם ד״ר יחיאל לסרי, עם רב העיר רבי חיים פינטו ועם יו״ר המועצה הדתית הרב עובדיה דהן. למערכת אשדוד היום נודע, כי אמסלם ממש התחנן על נפשו וביקש להיות נוכח בפגישות. כל הניסיון של אמסלם הוא להראות שדרעי עדיין מגבה אותו ואם זה אכן כך, נוכל לדעת רק בהמשך.
למערכת נודע, כי יחיאל לסרי היה נחוש מאוד בפגישה עם דרעי וידע היטב באיזה נושא הוא מעוניין לדבר עמו. כמובן, שעניין אמסלם והעובדה שרבנים רבים בעיר אינם תומכים בו, עלה על השולחן.
ככל הנראה, בפגישות האלו, דרעי שמע דברים אחרים ממה שמנסה למכור לו אבי אמסלם כל הזמן בדיוק כפי שהונה את הצי-בור ואת דרעי לפני שנה, כאשר אמר שכל רבני אשדוד תומכים בו לראשות העיר. דרעי כבר נכווה בעבר מאסמלם ברותחין ולכן לא נותר לו אלא להיזהר בצוננין.












2 תגובות
עוד עבריין מורשע דרעי, שבא לקבל בונוס מלסרי הפטרון של העבריינים:
בן זקן,פינטו,נפתלי,נניקשוילי,בלטר,דרי,ע.כנפו,חדד ועוד..
דרעי שדפק והונה את ברק סרי,בא לעשות עוד סיבוב על אשדוד.
מה קורה עם שס באשדוד מדוע לא מצליחים להסתדר שם עם ראש עיר ספרדי שתומכים בו פעם אחר פעם ומי הבעיה ראש העיר או אמסלם