c7df3d92-c03a-4ca3-8a37-ae9f0055ad34

צעיר נעצר לאחר שבביתו נמצאו מאות מארזי תרופות להגברת האון

"בית מרקחת" לסמים ותרופות להגברת האון – תושב אשקלון נעצר לאחר שבפשיטת המשטרה על ביתו, נתפסו מאות מארזי תרופות 'קמגרה' ו'דבש' להגברת האון, כדורי ויאגרה, עשרות בקבוקי שמן 'קנאביס' ומכשירי אידוי אלקטרוניים המכילים 'קנאביס'

בלשי משטרת אשקלון שבמרחב לכיש של המחוז הדרומי, פשטו השבוע על ביתו תושב (20) העיר אשקלון בשכונת עיר היין, לאחר שעפ"י החשד ניהל מביתו "בית מרקחת" לסמים ותרופות להגברת האון, וסוחר בהם לכל דורש תמורת עשרות אלפי שקלים במצטבר.

עם פשיטת השוטרים על ביתו של החשוד, ערכו בו חיפוש שבמהלכו חשפו ותפסו מאות מארזי תרופות 'קמגרה' ו'דבש' להגברת האון לפי החשד מוברחים ללא אישור משרד הבריאות (בדומה לאלו שנתפסו במהלך פעילות הסוכן הסמוי 'ג'ק ספארו' בנמל אשדוד), כדורי ויאגרה, עשרות בקבוקי שמן 'קנאביס' ומכשירי אידוי אלקטרוניים המכילים 'קנאביס'.

החשוד נעצר לחקירה בחשד לעבירות על חוק הרוקחות, איסור מכירת תרופות ללא מרשם, איסור אכסון תרופות בתנאים לא נאותים, החזקת סמים שלא לשימוש עצמי.

מעצרו של החשוד הוארך בבימ"ש השלום באשקלון.

במשטרה ציינו, "הממצאים שנתפסו בביתו של החשוד, מלמדים על החשד באשר להתנהלותו ועיסוקו, על כך כי פתח לכאורה 'בית מרקחת' פרטי לשיווק סמים ותרופות המחייבים את מכירתם עפ"י חוק בהתאם לאישורים רפואיים וחלקם אף ללא אישורים ממשרד הבריאות כך שאין כלל לדעת אילו חומרים חומרים וייתכן שאף עלולים לסכן חיים. נפעל נגד החשוד למיצוי מלוא חומרת הדין."

*במעצר נוסף שביצעו אתמול שוטרי תחנת אשקלון, נתפס בביתו של תושב העיר כבן 62, גוש קוקאין במשקל כ 200 גרם, והוא נעצר לחקירה בחשד לסחר בסמים, והיום הוא יובא בפני בימ"ש בבקשה להאריך את מעצרו.

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *