יד אחת מלטפת ומחבקת והשניה מכה וסותרת: שלומי כהן, עוזרו הנאמן של ממלא מקום ראש העיר גבי כנפו, מונה לאחרונה לתפקיד הבכיר של סמנכ״ל יובלים| אשדוד היום
צילום מתוך עמוד הפייסבוק של שלומי כהן, בהתאם לסע׳ 27א

אחרי סבב הפיטורים הקשה בעיריית אשדוד, מתחילים להגיע המינויים והפינוקים למקורבים. זה רק תלוי באיזה צד בחרתם: במנצחים? או במפסידים?
לאחר שסקרנו באופן נרחב באשדוד היום את סאגת הפיטורים האיומה שהתרחשה לאחרונה בעיריית אשדוד ובה מצאו את עצמן משפחות ללא מקור פרנסה, לצורך האיזון המתבקש, נספר לכם כעת את הפינוקים והמינויים להם זוכים מיני מקורבים. נתחיל במקורבו של גבי כנפו, שלומי כהן.
שלומי כהן הוא עוזרו של גבי כנפו יותר מעשור. כהן צמוד לכנפו באשר יילך. תחילה, תמכו השניים במפלגת הליכוד ולאחר מכן, עברו למפלגתו של גדעון סער. בבחירות האחרונות, עבד כהן לטובת ראש העיר יחיאל לסרי. בימים האחרונים, אושר מינויו של כהן לסמנכ״ל יובלים.
מערכת אשדוד היום רוצה להגיד שאפו לגבי כנפו, שדואג לקדם את אנשיו והפעם, מעוזר לסמנכ״ל. השאלה היא: האם מכאן שלומי כהן יקודם ויקבל גם הקצאה ללכת ללמוד בחול ע״י קרן וקסנר כמו בכירים אחרים בעירייה? נמשיך לעקוב ולכתוב גם בנושא חשוב זה.
כהן צפוי לעבוד תחת ניהולה של המנכ״לית מלי בן ברוך. יו״ר יובלים צפוי להיות בקדנציה זו סגן ראש העיר שמעון כצנלסון.
תמונות מהרשת החברתית, בהתאם לסעיף 27א לחוק ז״י




שלומי כהן סירב למסור את תגובתו לדברים.











2 תגובות
מושחתים נמאסתם !!!!
גבי כנפו חושב שהציבור מטומטם חחח לא מרוויח שקל בהיותו סגן ראש עיר חחחחחחח
מי שרוצה יחידת דיור במרינה הכתובת היא גבי כנפו
מי שרוצה דירה מעל קניון אשדוד הכתובת היא גבי כנפו
מי שרוצה נכס באזור התעשייה הכתובת היא גבי כנפו
מי שרוצה הגדלת זכויות בנייה במע"ר הכתובת היא גבי כנפו