פרסום ראשון ב״כיכר השבת״: הכתב ישי כהן מראיין את יו״ר אגודת ישראל גולדקנופף, שהחליט להסתייג מההסכם עם ראש העיר ואומר: ״לא נלך עם הצד המפסיד״. סיבוב הפרסה של אגודת ישראל מהתמיכה ביחיאל לסרי קרוב מתמיד ואולי אפילו כבר כאן. הפרטים המלאים על פצצת האטום בנוסח אגודת ישראל| אשדוד היום
כפי שצפינו ב״אשדוד היום״, נראה כי מפלגת ״אגודת ישראל״ קרובה מתמיד לעשות ״סיבוב פרסה״ ליחיאל לסרי. הערב, השר גודלקנופף, מפרסם מסר אולי הכי חשוב שהיה מתחילת מערכת הבחירות המקומית ואומר, למעשה, את מה שכולם ידעו כלפי חברי אגודת ישראל. החברים מאגודה אולי מאוד מעוניינים שיחיאל לסרי יישאר ראש העיר אבל לא באופן מפתיע, גולדקנופף אומר היום בריש גלי, כי הם בוודאי לא יכלו עם מועמד שאין לו שום סיכוי לנצח את הבחירות. צריך להבין שהמסר הזה הערב, גרם לטלטלה קשה מאוד במטה הבחירות של ד״ר יחיאל לסרי כאשר שם, כולם לגמרי מבינים את המשמעות הגדולה של דבריו של גולדקנופף. ללא תמיכה של אגודת ישראל לא יהיה לד״ר יחיאל לסרי שום צל צלו של סיכוי כלשהו להיות ראש עיר ואפילו לא לעלות לסיבוב השני, אם יהיה כזה. במידה שאגודת ישראל תחזור למסלול התקין ותתמוך ביחד עם אגודת ישראל במועמד מוסכם אחד, היא אשר היא, הרי שהתמיכה המאוחדת שלהם כמעט באופן וודאי תוביל את אותו המועמד לניצחון סוחף כבר בסיבוב הראשון של המערכה ואת זה מעדיפים כולם. כולם למעט יחיאל לסרי, כמובן. גולדקנופף אף שופך אור על ההסכם שהיה בין חברי אגודת ישראל ויחיאל לסרי ואומר, כי בזאת החתימה, הנציגים של אגודה אמרו ליחיאל לסרי, כי הם לא ילכו עם הצד המפסיד. כלומר, יחיאל לסרי ואנשיו עשו כל שלאל ידם בעת ההיא, במטרה לגרום לחברי אגודת ישראל לחתום על ההסכם ולהציג לראווה את תמיכתם של אגודה ביחיאל לסרי. מה ששכחו שם במטה יחיאל לסרי הוא להזכיר, שכעת אנו למדים מדבריו של גולדקנופף שחתום על ההסכם ההוא, שההסכם הוא על תנאי לחלוטין ועומד בתוקף אך ורק אם ליחיאל יהיה הסיכוי לנצח את הבחירות. הסקרים האחרונים מוכיחים, כי ליחיאל לסרי אין שום סיכוי לזכות כבר בסיבוב הראשון ללא תמיכה של ש״ס ובש״ס, כידוע, נכון לעכשיו, מריצים מועמד משלהם לראשות העיר, את אבי אמסלם.
גולדקנופף מסתייג מההסכם של 'אגודה' עם ראש עיריית אשדוד יחיאל לסרי ואומר כך בזו הלשון: "אנחנו חתומים רק צד אחד, אבל לא חשוב. זה הסכמים מסוג אחר, זה הסכם שאם אנחנו רואים בסקרים שהכל נשאר כמו שהוא.. אבל אם הסקרים ייראו משהו אחר? הרי לא נלך עם הצד המפסיד. הנציגים באשדוד אמרו את זה ללסרי בשעתו".
תמונה ראשית: צילום מסך מתוך הריאיון המלא של גולדקנופף ב״כיכר השבת״ (לריאיון המלא בכיכר השבת)
בהתאם לסע׳ 27א לחוק ז״י.












4 תגובות
31/10/23 מחליפים ראש עיר
גם הליכוד אמר זאת. לא סתם. אישרו. בחירות בסניף. למועומדות. למועצת. העיר. בקיצור. חברה. יקרים. איריס. המנכל. ששמו יזכר. לרוע. גבי כנפו. בר אולפן. וכמובן. לסרי. אתם. לא רק מפסידים. אתם. עפים. מאשדוד. לאחר הבחירות. מזמינים. חברת חקירות. ויש על מה. ואז. ואז. ואז.
זה. סופו. של. כל. בלון😜
תומכים בלסרי בכל הכח!!