המועמד לראשות העיר שמעון כצנלסון, מבקש להרגיע את הרוחות ברשתות החברתיות ומצהיר שוב, כי בכוונתו ללכת לסקר משותף ולהתאחד סביב המועמד המוביל לראשות העיר
לאחרונה, הצטרפו לצוות של כצנלסון קבוצת 'מחזירים את אשדוד לאשדודים', המונה חבר'ה צעירים עם תודעה פוליטית ורצון עז לשינוי בשלטון. לצד פעילי ציבור כמו: מישל ביטון, אמיר ליברטי, יעקב שטרית ועוד – המעניקים גיוון לאוכלוסיה התומכת בשמעון. בנוסף, כוח משמעותי שהצטרף לכצנלסון הוא יעקב לוי – המנהל האגדי של מקיף ה' בעבר ואיש חינוך מהמובילים במדינת ישראל, אשר על הישגיו למדו במקומות אחרים, הצטרף אף הוא לצוות הקרוב של כצנלסון. נראה, כי נעשים מאמצים גדולים לחדור לכל רבדי וגווני האוכלוסייה ואין זו משימה פשוטה באשדוד.
ממטהו של שמעון כצנלסון נמסר ל'אשדוד היום' כך:
"חשוב לנו להדגיש פעם נוספת, אנחנו בעד איחוד ומוכנים לצאת לסקר משותף מיד ועם כל אחד. המטרה שלנו היא להחליף את לסרי. כל מי שלא רוצה להתאחד וללכת לסקר, עוזר לו להישאר בשלטון.
כנראה שאלי לחמני לא גר באשדוד ולא יודע כמה מועמדים יש לראשות העיר. כ-60% מתושבי אשדוד כבר החליטו שהם לא רוצים את לסרי, ואת זה רואים בכל הסקרים של כולם. אחד על אחד כל אחד מנצח את לסרי.
המשחקים התיאורתיים של המועמדים אחד מול השני, זה רק משחקים ואין לתושבי אשדוד עניין בזה. וגם דוקטור לחמני לא מסוגל להוריד מהמועמדות את לסרי או את גלבר. לכן, התוצאות האלה לא רלוונטיות.
ועכשיו ברצינות, כל מי שמסתמך על סקר, צריך לפרסם אותו במלואו בשקיפות מלאה. אנחנו בטוחים שאצלו עובדים אנשי מקצוע אשר בדקו גם את לחמני במצב בו כל ארבעת המועמדים המובילים מופיעים בסקר. נשמח לראות איפה לחמני עומד ביחס לכל המועמדים הרלוונטיים.
אם בסקרים של לחמני או הלן הם היו מובילים על שמעון כצנלסון, הם היו מפרסמים את זה. הסקר היחיד עד היום אשר פורסם במלואו יצא מהמטה שלנו".
תמונה מתוך כנס התמיכה בשמעון כצנלסון, בהשתתפות שר הביטחון מר אביגדור ליברמן:
