Screenshot

האדמו״ר רבי יאשיהו פינטו הגיע לאשדוד: צפוי לקבל קהל ולמסור שיעורי תורה בימים הקרובים

לאחר שנחת היום בישראל, צפוי רבי יאשיהו פינטו לשהות בימים הקרובים בדירתו שברובע י”א באשדוד• במהלך שהותו, צפויים להתקיים שיעורי תורה, קבלת קהל ומפגשים עם תלמידיו ומאמיניו| אשדוד היום

רבי יאשיהו פינטו נחת היום (שני) בישראל, ובימים הקרובים ישהה בדירתו שברובע י”א באשדוד. הגעתו לעיר מעוררת עניין רב בקרב תלמידיו וחסידיו, שרבים מהם צפויים להגיע כדי להשתתף בשיעורי התורה שימסור ולקבל את ברכתו.

על פי המידע שהגיע לאשדוד היום, במהלך שהותו צפוי הרב לקיים קבלת קהל, למסור שיעורי תורה ולהיפגש עם תלמידים ומאמינים המגיעים מכל רחבי הארץ. במקביל, ימשיך לעסוק בפעילותה של הישיבה ובענייני הקהילה, כחלק מסדר יומו הרוחני והציבורי.

בכל ביקורו באשדוד נרשמת תנועה ערה של מבקרים ותלמידים המגיעים לביתו וההערכה היא, שגם הפעם צפויים רבים לפקוד את המקום במהלך הימים הקרובים.

תמונה מהרשת בהתאם לסע 27א לחוק ז״י

Screenshot

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *