IMG_9383

שמחה גדולה: בנו של מוטי מלכא, דניאל, נישא לעטרה באירוע מרגש ורב משתתפים

מנכ״ל המשכן לשעבר ומייסד מטרוז, מוטי מלכא, חגג עם בני משפחתו את חתונת בנו באולם קולוניה ברחובות. לאירוע הגיעו רבנים, חברי כנסת, בכירי הרשויות ואנשי ציבור רבים, שהפכו את הערב למפגש חגיגי של שמחה, אהבה וקהילה| גלריית תמונות באשדוד היום

מזל טוב לדניאל ולעטרה!

אמש (ראשון) התקיימה אחת החתונות היפות והמרגשות שנראו לאחרונה, כאשר דניאל מלכא, בנו של מנכ”ל המשכן לאמנויות הבמה לשעבר ומייסד חברת “מטרוז”, מוטי מלכא, נשא לאישה את בחירת לבו, עטרה.

החתונה נערכה באולם קולוניה שברחובות והפכה לערב של שמחה, אהבה ומפגש חברים מרשים, שבו נפגשו יחד אנשי ציבור, רבנים, אישי תרבות ונציגי המערכת הפוליטית המקומית.

בין המכובדים שהגיעו לשמח את בני הזוג נראו רבי אברהם אדרי, בנו של רבי דוד אדרי, חברי מועצת העיר מאיר אברז’ל, יניב קקון, עמירם בן זקן ודוד אסייג, יו”ר האופוזיציה הלן גלבר, סגן ראש העיר אלי נכט, מנהל התזמורת האנדלוסית לשעבר יורם אזולאי, הפייטן אמיל זריהן, ראש עיריית אשקלון לשעבר בני וקנין, פרופ’ שטרית, רבי דוד בן מנחם, מהמוהלים המוכרים בישראל, חבר הכנסת אליהו רביבו, לצד בני משפחה, חברים ואורחים רבים נוספים.

האווירה הייתה חמה ומרגשת, עם הרבה חיוכים, חיבוקים ושיחות בין אנשים שמזמן לא נפגשו. עבור רבים מהאורחים הייתה זו הזדמנות נהדרת לעצור לרגע את שגרת העשייה הציבורית והמקצועית ולהיפגש סביב אירוע משפחתי משמח, שהזכיר לכולם את כוחם של רגעי האחדות והשמחה.

מערכת אשדוד היום מאחלת לדניאל ולעטרה שפע של אהבה, בריאות, אושר והצלחה ובניין עדי עד. מזל טוב!

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *