יעקב מרגי צילום: אבי אוחיון, לע"מ

שר הרווחה יעקב מרגי במתקפה על ראש העיר אשדוד

שר הרווחה יעקב מרגי במתקפה חריפה על ראש העיר אשדוד ד״ר יחיאל לסרי: ״המועמדות של אבי אמסלם זה רציני והולכים עד הסוף. היינו סיעה גדולה במועצה ועדיין לא באנו לידי ביטוי ולא קיבלנו את המשאבים״ | אשדוד היום

הבחירות לראשות עיריית אשדוד הולכות וקרבות ואיתן גם התבטאויות חשובות מאוד שמגיעות משרים וחברי כנסת. הפעם, התבטאות יוצאת דופן של שר בכיר מתנועת ש״ס, השר יעקב מרגי, שעלה לשידור הבוקר ברדיו קול ברמה.

שר הרווחה יעקב מרגי לזיגמן וסודרי אמר הבוקר בשידור לרדיו ״קול ברמה״: "המועמדות של אבי אמסלם לראשות העיר אשדוד זה מהלך רציני, הולכים עד הסוף. אנחנו מקבלים רוח גבית מקבוצות רבות בעיר. אנחנו ציבור גדול שרוצה לבא לידי ביטוי בעוצמות הראויות והנכונות לנו. בקדנציה האחרונה ש"ס באשדוד היתה סיעה גדולה עם 6 מנדטים, לא באנו לידי ביטוי ולא קיבלנו את המשאבים המגיעים לציבור שלנו".

צילום: אבי אוחיון, לע"מ.

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

2 תגובות

  1. אם ככה חברי כנסת של שס מתחילים לדבר אז הם לא יהיו עם יחיאל אני חושב. אין לו סיכוי עדיף שיפרוש ויכבד את עצמו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *