F9B47BB5-19E9-413E-BE3F-76C8D76C3E82

17 נפגעים בשריפה ברחוב אברהם שפירא

מתנדבי רפואת חירום של איחוד הצלה מסניף אשדוד הוזעקו לרחוב אברהם שפירא באשדוד בעקבות דיווח שהגיע למוקד איחוד הצלה על שריפה

חובשים של איחוד הצלה מעניקים כעת טיפול רפואי ראשוני למעל 17 נפגעים במצב קל בזירת שריפה בדירה בקומה ראשונה בבניין מגורים, לוחמי אש פועלים במקום, דיווח נוסף בהמשך.


יעקב מזוז חובש איחוד הצלה מדווח מהזירה:
"בסיוע חובשים נוספים של איחוד הצלה אנו מעניקים כעת טיפול רפואי ראשוני ל 17 נפגעים בניהם קשישים וילדים במצב קל, רובם משאיפת עשן, לוחמי אש פועלים בזירה".

צילום: דוברות איחוד הצלה.

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *