רשת הדיסקאונט מקבוצת ספיר פתחה ברחוב האורגים 21 סניף חדש בהשקעה של כ־20 מיליון שקל ובשטח של כ־2,200 מ”ר. ברשת מבטיחים מגוון רחב, מחירים תחרותיים וחוויית קנייה משודרגת. עבור תושבי אשדוד, שנאלצים להתמודד כמו כולם עם יוקר המחיה, כניסתו של שחקן נוסף לזירת הסופרמרקטים עשויה להיות בשורה של ממש| אשדוד היום
נטו חיסכון חוזרת לאשדוד, והפעם בגדול. רשת הדיסקאונט מקבוצת ספיר פתחה סניף חדש ומושקע בעיר, במהלך שנועד להחזיר אותה למפת הקמעונאות המקומית ולהכניס תחרות נוספת לשוק המזון באשדוד.
הסניף החדש, שנפתח ברחוב האורגים 21, משתרע על שטח של כ־2,200 מ”ר והוקם בהשקעה המוערכת בכ־20 מיליון שקל. מדובר בסניף רחב ידיים, המציע את מגוון המחלקות והמוצרים של הרשת, כשהדגש המרכזי הוא בדיוק במקום שבו הצרכן הישראלי מרגיש כיום את הלחץ הגדול ביותר: המחיר בקופה.
התחרות על הכיס של האשדודים עולה מדרגה
אשדוד היא אחת מזירות הקמעונאות התחרותיות בישראל. בעיר פועלים סופרמרקטים, רשתות ארציות וחנויות דיסקאונט רבות, והצרכן האשדודי כבר למד להשוות מחירים ולחפש את המקום שבו סל הקניות המשפחתי משתלם יותר.
אל השוק הזה נכנסת כעת מחדש “נטו חיסכון”, שמבקשת לבסס את עצמה ככתובת לצרכנים המחפשים סל קניות במחירים תחרותיים, בלי לוותר על מגוון רחב של מוצרים.
בתקופה שבה משפחות מרגישות היטב כל התייקרות במוצרי המזון, פתיחתו של סניף דיסקאונט נוסף היא הרבה מעבר לעוד סופרמרקט. ככל שהתחרות בין הרשתות בעיר גדלה, כך גדל גם הלחץ על השחקנים הקיימים להציע מבצעים, להוריד מחירים ולהילחם על נאמנותו של הצרכן.
השקעה של כ־20 מיליון שקל
בקבוצת ספיר לא הסתפקו בחזרה סמלית לאשדוד. הסניף החדש הוקם בהשקעה משמעותית של כ־20 מיליון שקל, כחלק מתוכנית ההתרחבות של הקבוצה.
הבחירה לפתוח בעיר סניף בשטח של כ־2,200 מ”ר מבטאת מבחינת הקבוצה אמון בכוח הקנייה המקומי ובפוטנציאל של אשדוד, אחת הערים הגדולות בישראל.
“נטו חיסכון” מזוהה כרשת דיסקאונט המבקשת להתחרות בעיקר על המחיר, ולדברי הרשת היא מדורגת באופן עקבי בין רשתות המזון הזולות בישראל. כעת היא מבקשת להביא את המודל הזה גם לתושבי אשדוד והסביבה.
״המטרה היא להביא לאשדוד את הבשורה של נטו חיסכון״
אורן ואבינועם ספיר, בעלי קבוצת ספיר, מסרו עם פתיחת הסניף:
“אנחנו שמחים לחזור לאשדוד, עיר שאנחנו מכירים ומאמינים בה מאוד. הפעם אנחנו חוזרים עם סניף חדש, גדול ומושקע, שנבנה מתוך מחשבה על הצרכים של תושבי העיר. המטרה שלנו היא להביא לאשדוד את הבשורה של נטו חיסכון – מגוון רחב, איכות ומחירים תחרותיים, ולתרום להגברת התחרות שתשרת בסופו של דבר את הצרכן. מבחינתנו, החזרה לעיר היא צעד טבעי ומשמעותי בהמשך הצמיחה של הרשת”.
השורה התחתונה נמצאת בקופה
בסופו של דבר, עבור הציבור האשדודי המבחן יהיה פשוט: כמה עולה סל הקניות?
הצהרות על דיסקאונט ומחירים נמוכים יצטרכו לעמוד כעת במבחן היומיומי של הצרכנים, אבל עצם כניסתו של שחקן נוסף עם סניף גדול והשקעה משמעותית היא חדשות טובות לתחרות המקומית.
אם “נטו חיסכון” תצליח לשמור לאורך זמן על רמת מחירים אטרקטיבית, המתחרות בעיר יצטרכו להגיב. ובמציאות שבה כל משפחה מחפשת כיצד לצמצם את ההוצאה החודשית בסופר, תחרות כזאת יכולה להיות שווה לתושבי אשדוד לא מעט כסף.
נטו חיסכון, רחוב האורגים 21, אשדוד.
צילום: נטו חיסכון










