לקראת המערכה הארצית: יו״ר תושווים וראש מטה יש עתיד באשדוד- נורית טופז השתתפה בכנס בכירי מפלגת ״ביחד״, בהשתתפות יאיר לפיד, נפתלי בנט ובכירי המחנה| אשדוד היום
ההיערכות לקראת הבחירות הארציות הבאות הולכת וצוברת תאוצה וגם באשדוד כבר מורגשת התעוררות פוליטית בשטח. במסגרת זו, התקיים כנס ראשי המטות של מפלגת ביחד של בנט- יאיר לפיד, המקדמת את שיתוף הפעולה הפוליטי עם נפתלי בנט.
את אשדוד ייצגה בכנס נורית טופז, יו”ר תנועת “תושווים” וראש מטה יש עתיד בעיר, שהשתתפה במפגש לצד ראשי מטות ופעילים מכל רחבי הארץ.
בין המשתתפים בכנס נמנו יו”ר יש עתיד יאיר לפיד, מאיר כהן, נפתלי בנט ובכירים נוספים מהמחנה, אשר הציגו את קווי הפעולה לקראת התקופה הפוליטית הקרובה ואת ההיערכות הארגונית בשטח.
הכנס משקף את תחילתה של פעילות אינטנסיבית במפלגות השונות לקראת הבחירות, כאשר גם באשדוד כבר מתחילים ראשי המטות והפעילים המקומיים להגביר את קצב העבודה ולהיערך למערכת הבחירות הצפויה.
נאחל לנורית טופז הצלחה בהמשך פעילותה הציבורית והפוליטית.
תמונות בהתאם לסע׳27 א לחוק ז״י
















