87f9a3cc-a4d7-4b9c-8437-b42df881fe58

פועל נפצע בינוני בתאונת עבודה

 

דוברות איחוד הצלה – מחוז דרום: צוותי הרפואה של איחוד הצלה העניקו טיפול רפואי לפועל כבן 35 שנפגע בתאונת עבודה ברחוב התנאים באשדוד

*יוסף בנימין חובש באיחוד הצלה מסר*: "מדובר בעובד שיפוצים שנפצע תוך כדי שיפוץ וקיר שקרס עליו, הענקתי לו טיפול רפואי ראשוני והוא פונה לבית חולים להמשך טיפול עם פגיעת ראש כשהוא במצב בינוני".

צילום: איחוד הצלה.

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *