חברת נתיבי ישראל מודיעה על עבודות תשתית בליל חמישי• התנועה תנותב על ידי פקחים| הפרטים באשדוד היום
חברת נתיבי ישראל הודיעה, כי בליל חמישי הקרוב, 30 באפריל 2026, יבוצעו עבודות תשתית במסגרת פרויקט כביש 41, במקטע שבין ניר גלים לצומת בני ברית.
על פי הודעת החברה, העבודות יחלו בשעה 23:00 ויימשכו עד לשעה 05:00 בבוקר למחרת. במהלך שעות הלילה צפויים שינויים בהסדרי התנועה, לרבות צמצומי נתיבים לאורך הכביש.
במסגרת העבודות, התנועה תנותב ותכוון על ידי פקחים בשטח, כאשר הנהגים מתבקשים לנהוג בערנות, להישמע להנחיות ולהיערך לעומסי תנועה אפשריים.
בנתיבי ישראל מדגישים, כי מדובר בעבודות חיוניות לשדרוג התשתיות ושיפור הבטיחות והנגישות באזור וקוראים לציבור הנהגים לגלות סבלנות ולהתחשב בשינויים הזמניים.
״אנו מתנצלים מראש על אי הנוחות הזמנית ומודים לכם על סבלנותכם״, נמסר מהחברה, שהוסיפה, כי היא מאחלת לכלל הנהגים נסיעה בטוחה ונעימה.
תמונה: pixabay












