מימין: גמלאי אגן ומתנדב באסותא אשדוד מתי סולומון, מנהל תפעול אדמה אגן רוברט היתימנה, מנהלת רווחה ותקשורת פנים ארגונית בביה"ח מירי מור,  מנכ"לית ביה"ח ד"ר גלית קאופמן, מנהלת קשרי קהילה מפעלי הייצור באדמה ישראל אילנה סיסו, מנהל מפעל אדמה אגן יובל רונן ומתנדבי אדמה אגן דודו משולם וליאור עזריה.

אלפי עציצים חולקו לעובדי אסותא כאות תודה על פועלם במלחמה

שיתוף פעולה קהילתי בין בית החולים אסותא לחברת ׳אדמה׳ הביא מחווה מרגשת לעובדים שפעלו סביב השעון במבצע ״שאגת הארי״. מנכ״לית אסותא ד״ר גלית קאופמן: ״מאחורי כל טיפול וכל משמרת עומדים אנשים שפעלו מכל הלב למען המטופלים״| הפרטים באשדוד היום

יוזמה משותפת של חברת אדמה והחווה החקלאית בעיר העניקה רגע של נשימה והערכה לצוותי בית החולים אסותא בעיר, שפעלו סביב השעון במבצע שאגת הארי. מחווה יוצאת דופן של הערכה והוקרה נרשמה השבוע בבית החולים הציבורי אסותא אשדוד, כאשר אלפי עציצים פורחים חולקו לעובדי המוסד הרפואי, כאות תודה על עבודתם המסורה בשגרה ובמיוחד בתקופת מבצע שאגת הארי.

היוזמה, שהובילה חברת אדמה בשיתוף החווה החקלאית באשדוד, הצליחה להביא צבע, רגש ומשמעות למסדרונות בית החולים. העציצים נבחרו בקפידה, הוכנו ונארזו במיוחד עבור הפרויקט והועברו לצוותים מכלל המערכים, מהרפואה והסיעוד ועד הלוגיסטיקה, המנהלה והתפעול. את העציצים המרגשים תרמה חברת ׳אדמה׳.

העיתוי אינו מקרי. במהלך ימי המבצע פעלו צוותי אסותא אשדוד ללא הפסקה, תוך שמירה על רציפות טיפולית מלאה, טיפול בפצועים והתמודדות עם עומסים ואתגרים מורכבים גם ברמה האישית. דווקא לאחר תקופה אינטנסיבית זו, המחווה הפשוטה לכאורה קיבלה משמעות עמוקה במיוחד.

מטעם חברת אדמה נמסר:
״החיבור שלנו עם אסותא אשדוד הוא שותפות אסטרטגית ארוכת טווח, שבאה לידי ביטוי במיזמים פורצי דרך כמו האקסלרטור המשותף שלנו לחדשנות רפואית. היה לנו חשוב, דווקא לאחר ימי הלחימה, להגיע יחד עם התוצרת של החווה החקלאית באשדוד ולומר תודה אישית לכל עובד ועובדת. זו הדרך שלנו להצדיע לרוח הגבורה והמסירות של הצוותים, שהם עוגן של חוסן עבור הקהילה כולה״.

גם בהנהלת בית החולים לא נותרו אדישים למחווה.
ד״ר גלית קאופמן, מנכ״לית בית החולים הציבורי אסותא אשדוד, אמרה:
״אנחנו מודים לחברת אדמה על המחווה היפה. מאחורי כל טיפול וכל משמרת עומדים אנשים שפעלו מכל הלב למען המטופלים. מחוות הערכה כאלו, המגיעות משותפים לדרך, מחזקות את הצוותים ונותנות כוח להמשיך בעשייה החשובה למען תושבי האזור״.

מעבר למחווה עצמה, מדובר בדוגמה לשיתוף פעולה קהילתי שמחבר בין תעשייה, חינוך ובריאות. הקשר בין חברת אדמה, החווה החקלאית ובית החולים משקף תפיסה רחבה של אחריות חברתית, שמבקשת לא רק לתרום, אלא גם לייצר חיבור אמיתי בין גורמים בעיר.

באשדוד, שבה קהילה חזקה היא לא סיסמה אלא מציאות יומיומית, מחוות מסוג זה מדגישות עד כמה ההוקרה לצוותים הרפואיים היא לא רק חובה, אלא גם זכות.

קרדיט צילומים: דוברות אסותא אשדוד

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *