חורף גשם

אשדוד בכוננות חורף: בעירייה נערכים למזג אוויר סוער ורוחות עזות

מטה החורף העירוני נכנס למוכנות על רקע תחזית לגשמים ורוחות של עד 55 קמ״ש•  בעירייה קוראים לתושבים לגלות ערנות ולהיערך בהתאם| אשדוד היום

עיריית אשדוד מעלה כוננות לקראת מזג אוויר בלתי יציב הצפוי בימים הקרובים ומפעילה את מטה החורף העירוני במתכונת דרוכה ומוכנה לכל תרחיש. על פי עדכון העירייה, חודש מרץ מתאפיין בשינויים חדים בתנאי מזג האוויר, ובהתאם לכך מתבצעת היערכות שוטפת למתן מענה מהיר לכל אירוע.

על פי התחזיות, כבר במהלך שעות הערב צפויים לרדת ממטרים שיימשכו עד יום שישי בבוקר, כאשר הם מלווים ברוחות חזקות שעשויות להגיע למהירות של עד 55 קמ״ש. תנאים אלו מעלים חשש לנפילת ענפים, התעופפות חפצים ונזקים נקודתיים במרחב הציבורי והפרטי.

בעירייה מדגישים, כי לצד פעילות הצוותים העירוניים, ישנה חשיבות מכרעת לערנות התושבים. בין היתר, נקרא הציבור לוודא קיבוע של חפצים במרפסות ובחצרות, להימנע משהייה תחת עצים רופפים ולהקפיד על כללי בטיחות בסיסיים.

עוד עולה מהתחזית, כי גם במהלך יום שבת צפויות רוחות בעוצמה דומה בשעות הבוקר, לצד אפשרות לממטרים נוספים בהיקף של עד כ-10 מ״מ. המשמעות היא המשך תנאים חורפיים גם לסוף השבוע, המחייבים מעקב מתמיד אחר ההתפתחויות.

בעיריית אשדוד מדגישים, כי כלל הגורמים העירוניים, בהם אגפי התפעול, הביטחון והחירום, ערוכים לתת מענה מידי לכל תרחיש וכי הציבור מתבקש להתעדכן בערוצים הרשמיים ולהישמע להנחיות ככל שיידרש.

המסר המרכזי ברור: החורף עדיין כאן וההיערכות המוקדמת היא המפתח לשמירה על ביטחון התושבים ושגרת חיים תקינה בעיר.

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *