משטרה משטרת ישראל

פרשת שחיתות גדולה בהסתדרות: עשרות בכירים נעצרו כולל ראשי רשויות

פרשת שחיתות גדולה בהסתדרות הכללית: חוקרי להב 433 פשטו על משרדי ההסתדרות ועצרה עשרות חשודים כולל מספר בכירים. בין העצורים, גם ראשי רשויות ובכירים במשק חלקם בחשד לעבירות שחיתות. 300 נחקרים נעצרו| אשדוד היום

החשדות בפרשה בן בין היתר: מרמה, הפרת אמונים, שוחד. לפי הכתב ברהנו טגניה, לצד אותו בכיר שעוכב, גם מספר ראשי רשויות שנעצרו בחשד לעבירות דומות. בכיר מאוד בהסתדרות נעצר ביחד עם רעייתו ועם עשרת עובדים. למעלה מ-300 נחקרים נעצרו הבוקר.במשטרה נטען, כי ״מדובר באחת מפרשות השחיתות החמורות בישראל״.

 

בשעה זו נבחנת הפרשה ואנחנו באשדוד היום נעדכן אתכם על כל פרט ועניין. הפרשה נחקרת במשך תקופה ארוכה עם מעל ל-300 נחקרים שעוכבו לחקירה ועם הזמן, יהיו לכך השלכות כלפי אנשים וגורמים נוספים. החקירה הינה מסועפת וקשורה להרבה מאוד אנשים.

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *