בית החולים ילדים אסותא צילום אשדוד היום

בן 5 נפצע בינוני בתאונת דרכים

רחוב שלמה בן יוסף באשדוד: ילד הולך רגל בן 5 נפצע בינוני בתאונת דרכים הבוקר ופונה לבית החולים אסותא להמשך קבלת טיפול

דוברות איחוד הצלה – מחוז דרום: צוותי הרפואה של איחוד הצלה העניקו טיפול רפואי להולך רגל (ילד בן 5) שנפצע בינוני בתאונת דרכים ברחוב שלמה בן יוסף באשדוד.

מוטי וינברג חובש באיחוד הצלה מסר: "מדובר בהולך רגל ילד בן 5 שנפגע מרכב, הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני בזירת התאונה, לאחר מכן הוא פונה להמשך טיפול בבית החולים כשמצבו מוגדר בינוני".

 

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *