c4d5d1f9-c239-42c5-84af-f87b3a058ae4

מרכז שיטור חדש נפתח בסטאר סנטר

עיריית אשדוד ותחנת המשטרה באשדוד בשיתוף פעולה: חנכו היום את מרכז השיטור הקהילתי החדש במתחם סטאר אשדוד. האם בכך יופחתו אירועי האלימות בעיר? בתקווה | אשדוד היום

מפקד המחוז: "יש כאן משטרה חזקה, משטרה קהילתית."

היום התקיים טקס חניכת נקודת השיטור החדשה בעיר אשדוד במעמד מפקד המחוז הדרומי – ניצב חיים בובליל, ממ"ר לכיש – נצ"מ רועי ולדמן , רב המחוז הדרומי- רפ"ק ראובן כמיל, מר' אריה איטח- ראש מנהל ביטחון בעיריית אשדוד, סימונה מורלי מנכ"ל מה"ות, סגל הפיקוד הבכיר של המחוז, קצינים, מפקדים ושוטרי תחנת אשדוד ומרחב לכיש ונכבדים נוספים.

על נקודת המשטרה שנחנכה היום יפקד מפקד השיטור הקהילתי ממשטרת תחנת אשדוד – רס"מ אלירן בן משה המשרת במשטרה מזה כ- 8 שנים.

המרכז החדש הוא החמישי שנפתח בעיר, כחלק מתפיסת השיטור הקהילתי שמובילה המשטרה, במטרה להנגיש שירותים, לשפר את זמן התגובה ולחזק את הקשר עם הקהילה.

שיתוף הפעולה הפורה בין תחנת אשדוד לבין הקהילה מהווה מכפיל כוח משמעותי במתן מענה אפקטיבי ומהיר לרווחת התושבים בטיפול במגוון היבטים לרבות אכיפת עבירות תנועה, "איכות חיים", והתנהגות אנטי-חברתית אשר משפיעות על צמצום הפשיעה במרחב הציבורי, ובמקביל משפר באופן משמעותי את זמן התגובה והיעילות למתן מענה משטרתי מהיר בשגרה ובחירום.

ניצב בובליל ציין בדבריו:
"יש כאן בשורה של תחושת ביטחון משמעותית. נקים נקודות שיטור נוספות שיחזקו את הקשר עם הקהילה ונייצר משטרה חזקה למען הציבור. חג עצמאות שמח לכל בית ישראל"

האירוע נחתם בטקס קביעת מזוזה ותפילה לשלום לוחמינו, החלמה מהירה לפצועים והשבת כלל החטופים.

קרדיט: דוברות המשטרה.

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *