17062a87-89ac-485d-93c9-e9b2dd3f28e3

900 מצלמות לא מצליחות למנוע השלכת רימון פעם שניה ברובע ח׳

המוקד ״רואה״ שלא רואה? בפעם השנייה בשבועיים האחרונים: רימון רסס הושלך בלובי בניין ברובע ח׳. הרימון היה ללא נצרה אך לא התפוצץ. רק בנס לא היו נפגעים

עיר של 900 מצלמות רחוב לא מצליחים למנוע השלכת רימונים בלובי של בנייני מגורים בהם מתגוררים ילדים, תינוקות, קשישים ומבוגרים. חבלן משטרתי הגיע לטפל ברימון וניטרל אותו, כאמור, ללא נפגעים.

צילום: דודו חן

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *