דר׳ אלי לחמני, חבר מועצת העיר, ביקש אתמול במועצת העיר להעלות את סוגיית הסינמה סיטי.
לבקשתו, השיב גבי כנפו: ״פוליטיקה זולה״.
מה היה ללחמני להגיד לציבור היום, דרך עמוד הפייסבוק שלו? הנה הפוסט במלואו:
לסרי ו "האמת".

אתמול בישיבת מועצה הזויה כשלסרי משתמש בכוחו בשליטה על המועצה ,פצח במונולוג שנועד כולו על מנת שעוזרו יקליט את ה"אמת" המעוותת של לסרי בעיניו.
לסרי טען במהלך הישיבה כי הקנסות נובעים מאילוץ של בית משפט-מישהו מכיר פסיקה כזו?!!!!!
שקר של לסרי שאינו בוחל בכול דרך ל"זרות חול בעיני התושבים".ההיפך הוא הנכון לסרי התחייב בבית משפט שלא לנקוט מדיניות של אכיפה באזור הביג הסנטר והים והוא מפר התחייבותו זו בגלל שהוא לחיץ ובגלל שהחרדים מכתיבים לו מה לעשות על פי הסכמים שחתם עימם והנסיון לרצותם לקראת הבחירות הקרובות.
אתמול לסרי אף בשקר נוסף טען שההתנגדותו לסינמה בביג נובעים משיקולי תיכנוננים וגם מנהל מקרקעי ישראל התנגד .כאשר במציאות: מנהל מקרקעי ישראל לא התנגד אלא ביקש תיקונים קוסמטים בתוכנית.לסרי משך וגרר את אישור התוכניות על מנת שלא יהיה סינמה בעיר ויעשה הכול כדי למנוע ןכול זאת רק בשביל לרצות את החרדים.מדוע לסרי וחבריו סירבו להצעתי להכריז במועצה ולהצביע על קידום ותמיכה בהקמת הסינמה???? ללסרי וחבריו הפתרונים.
לסרי מספר על מרכולים שפתוחים מול בתי כנסת.
אני לא ראיתי, לא בביג ולא בסנטר בתי כנסת.אולי זאת הכוונה הסמויה שלו??????
לסרי הוא שגרם בדרך של הפקרת הציבור החופשי , לפתיחת המאבק הצודק של התושבים לחופש בחירה כיצד יבלו את השבת .לסרי מבקש לעשות לנו שבתות שחורות ואנו רוצים שבתות נאורות שכול צד חופשי לעשות בה כתפיסת עולמו.
יש להמשיך במאבק ולא להרתע ויש לעמוד על כך שישונה חוק העזר על מנת שזכותנו כתושבים חופשים בעירנו תשמר ולא תהייה תלויה בגחמה ו/או רצון של מישהו.רק שינוי חוק העזר שיתיר את פתיחת החנויות במקומות מוגדרים יהיה הפתרון.אסור להתפשר על אף תוצאה אחרת!!!!!
