IMG_1727

השחקנית רוזאן בר: ״אנשי האליטה אוכלים תינוקות. זה לא בולשיט״

סיפור אפל נוסף שמגיע אלינו מהוליווד: השחקנית רוזאן בר מדהימה את הוליווד והעולם כולו, כאשר בעת ריאיון עמה, טענה, כי האליטות בהוליווד אוכלות תינוקות. ״אני ממש לא משוגעת״, הוסיפה בר | אשדוד היום

רוזאן בר (71) היא  קומיקאית יהודייה אמריקאית, כוכבת טלוויזיה, מנחת תכניות אירוח, מפיקה וכותבת. בין היתר, זכתה בר בפרס אמי ובפרס גלובוס הזהב. בר מביאה אלינו סיפור אפל נוסף, לאחר שהרשת והתקשורת מדווחים לנו כל העת על סיפורים אפלים ומביכים שמגיעים אלינו מהוליווד ואם הם קיימים באמת שם, אולי גם פה במדינת ישראל יש גרורות? מי יודע.

בריאיון שצולם והתנהל עם השחקנית רוזאן בר אמרה, שהאליטות ההוליוודיות הן, למעשה, ערפדים שאוכלים תינוקות ושותים את דמם. "אתם יודעים שהם אוכלים תינוקות. זה ממש לא בולשיט. הם אוהבים את הטעם של בשר אנושי. אני ממש לא משוגעת"

האם דבריה של בר מיוחסים לטענות, לפיהן האליטות לכאורה צורכות ״אדרנוכרום״? החומר בשם ״אדרנוכרום" (Adrenochrome) הוא חומר אורגני המופק בבלוטת יותרת הכליה, כתוצאה מחמצון של ההורמון אדרנלין. אדרנוכרום הוא תוצר לוואי של מצבי לחץ ומועקה נפשית קיצוניים. יש המייחסים לשימוש בחומר הזה, עיכוב משמעותי בהזדקנות של מי שצורך אותו, לכאורה. לחומר זה יש השפעה פסיכדלית-אופורית בעת צריכתו. 

בשיחה שקיימה השחקנית בת ה-71 עם המגיש השמרן טאקר קארלסון אמרה שהאליטות ההוליוודיות אינן אלא ערפדים שאוכלים תינוקות ושותים את דמם. "אתם יודעים שהם אוכלים תינוקות. זה ממש לא בולשיט. זה נכון!", אמרה. המראיין שאל אותה: "אז הם לא אוכלים רק כלבים וחתולים? כלומר, הם לא אוכלים רק חיות מחמד?", תוך שהוא מרמז לדברי הנשיא לשעבר טראמפ שהאשים מהגרים באכילת כלבים. "לא, הם לא אוכלים רק כלבים. רבים מהם ערפדים ועדיין חושבים שאני משוגעת. אני לא משוגעת. הם אוהבים את הטעם של בשר אנושי ודם אנושי". לטענתה, רק אם טראמפ ייבחר לנשיא – הדבר הזה יסתיים.

קישור מתוך רשת ״איקס״, בהתאם לסע׳ 27 א לחוק ז״י.

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *