פרסום ראשון של ערוץ i24: מפקד זרוע היבשה אלוף תמיר ידעי, בוגר מחזור 2016 למנהיגות בכירה של תכנית קרן וקסנר, הודיע כי בכוונתו לעצור תרומות של ציוד ללוחמים | אשדוד היום
הכתב ינון יתח, מטעם ערוץ 24i אמר: ״מפקד זרוע היבשה מתכוון לשים סוף לתרומות הציוד ללוחמים.
על הפרק – לוחמים שייתפסו כשהם מקבלים ציוד בתרומה ייענשו בחומרה, ייפתחו (וכבר נפתחו) חקירות מצ"ח על מקרים חריגים וספציפיים״.
כבר מהשבעה באוקטובר, הציבור התאגד בשלל דרכים לצורך סיוע ללוחמים בכל צורה ודרך. היו מי שתרמו מזון וציוד הגייני והיו גופים ואנשים שסייעו ברכישת ציוד לוחמים. הציוד המשופר הזה שהגיע לשטח, בוודאי הקל על החיילים וישנם מקרים שאף הציל חיים.


היזם ערן אפרת, לדוגמה, הקים קרן תרומות שאסף בחו״ל ודרכה רכש ציוד מגן ללוחמים שכלל: קסדות, אפודים קרמיים, נעליים משופרות ועוד.
פרסום ראשון של ערוץ i24:
https://www.i24news.tv/he/news/israel-at-war/artc-cf165d62
להלן דבריו של האלוף ידעי:

הקשר של קרן וקסנר לפדופיל המורשע ג׳פרי אפשטיין
מי שכיהן במשך שנים כדירקטור של קרן וקסנר הוא הפדופיל המורשע ג׳פרי אפשטיין, שבשנת 2008 הורשע בעבירות מין. ביולי 2019 נעצר והואשם בסחר בקטינות למטרות מין וכעבור כחודש שם קץ לחייו בתאו בבית מעצר בניו יורק. זה בקצרה, את יתר המידע נספק בכתבה שתפורסם בהמשך. נא לעקוב בבקשה.









26 תגובות
בושה שכך מסלפים על אלוף בצהל..
הותיק והישר באלופי צה"ל!!
מה הקשר בין זה לטיפולו בתרומות ?
לבין קרן וקסנר!?
אלוף תמיר ידעי ממשיך את קו היהירות והשחצנות של צה"ל שכשל כישלון קולוסלי ב 7.10
צה"ל לא מספק ציוד נדרש ובחוצפתו מונע תרומות
ואפילו חקירות מצ"ח נגד חיילים
אני הייתי לוקח את האלוף השחצן לחקירה כדי להבין למה הוא עושה זאת
קשקוש מרושע של ביביסטים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם.
הקרן של משפחת וקסנר מכשירה את כל המנהיגות מכל הקשת הפוליטית ללא הבדל, חבל שאתם לא בודקים לפני שכותבים.
לגבי הציוד שנתאם, רובו נמצא לא מתאים ברמת מיגון נמוכה מהנדרש ולכן זאת סכנה.
צריך לעצור את כל ראשי "אחים לנשק" שגם כן עצרו תרומות במאות אלפי דוחרים קסדות אפודים נעליים פנסים ועוד ציוד שלא הגיע לחיילים לא בצפון ולא בעזה….ככה השמאל היהודו נאצי הפשיסטי , כמו הסרבנים רוצים להפיל את ממשלתהימין….שאלוהים יעניש את הסרבנים ואת אחים לנשק אמן סלע
צריך להוציא להורג את ראשי השמאל היהודו נאצי הבוגדים הפאשיסטים …
מי שמרחם על אכזרים , מתאכזר למרחמים
אימפריות שלמות וחזקות נפלו בגלל מיעוט בוגד שבינהם כולל בית ראשון ובית שני שנחרבו בגלל בגדה של מיעוטים ברבים..
תלמדו היסטוריה, תקראו כתביו של יוספוף פלאביוס מלחמת היהודים ביהודים
אם ההתנגדות שלו היא מטעמי בטיחות זה בסדר . ציוד שמגיע לצה"ל עובר בדיקות תקן עמידות. האפוד קרמי שרכשו גורמים מתנדבים וחילקו ללוחמים היה בו פגם ביצור, לא מגן על חיילים. לכן, נדרש שכל תרומה הקשורה בבטיחות החיילים לעבור את בחינה של צה"ל. החלוקה שהייתה עד כה עלולה לסכן חיי חיילים. שיתרמו לצה"ל והוא יחלק
כתבה של רעל
תמיר ידעי חתום על הריסת רחל הרשות שהיתה אחראית על מצבי חרום אזרחיים. בתקופתו היא סופחה לפיקוד העורף בראשותו ואת התוצאה של מוכנות צהל למשברים ראינו ורואים בצפון ובדרום.
אחים לנשק הצילו את המדינה בימים הראשונים למלחמה . לחבר אותם היום לפדופיליה זו חוצפה
ורוע לב .
אתה צודק בטיעונים ובשאלות שלך, אתה מתעלם מאפשרות אחת. יש כוח שמניע, מתמרן ושולט באירועים. גוטליב כמו גם אלמוג כהן, הם רק טריגר שמביא לידיעת הציבור את גודל ועצם הבגידה. הבגידה תהיה רק טריגר לחשוף את בוגרי וקסנר וצאצאי קסטנר. בוגרי וקסנר יהיו רק טריגר לחשוף את הפורום הכלכלי העולמי, שיהיה הטריגר לחשוף את האליטות השולטות, הסדר העולמי החדש, סחר בילדים, רצח ילדים להפקת אדרנוכרום, פדופיליה עולמית והיריעה רחבה. שום דבר לא מקרי ואף אחד מהבובות, הרצי הלוי, אייזנקוט, חברי קבינט או ממשלה, שופטים והתשקורת, לא מדבר על דעת עצמו. העולם עבר לשליטה של ידיים חדשות ובקרוב ייחשף לאנושות, מי ואיך ניהלו אותו עד כה!!!
אנחנו באירוע גלובלי היסטורי, הכל קשור להכל. האירועים הפנימיים הם חלק משינוי תודעתי רחב הרבה יותר, שעיקרו מחיקת האג'נדות הליברל גלובליסטיות שדחפו לציבור בעשורים האחרונים. בחסות האירועים הצבאיים, כבר מעצבים את היום שאחרי, לא רק אצלנו, בעולם כולו! הגבולות העתידיים, הכלכלה העתידית, הדמוגרפיה העתידית. לפני שנה, אם היית מדבר על טרנספר, היית גזען מטורף, היום רוב רובו של העם בדיעה שצריך לכבוש את עזה ולסלק את האוכלוסיה הפלשתינית. זה מה שיקרה בפועל לדעתי, ההחלטה כבר נפלה, פשוט רצו להביא את הציבור להסכים לכך. הבגידה אכן נעשתה ע"י הפיקוד הבכיר וגורמים בממשל ובמוקדי הכוח, אך היא לא נעשתה עפ"י התכניות שלהם, מישהו דאג לשבש להם אותן כדי לחשוף אותם!!!
לכן הם מוכנים לשרוף את המדינה על ראשינו. אל תתבלבלו הם נלחמים על חייהם ואני מדבר על הבוגדים מתוכנו!!!
אני לא נאיבי לחשוב שמדובר רק על רצון להיטיב עם האנושות. אני יותר בכיוון של מאבק כוחות בתוך האליטות, אבל לכל הפחות הכיוון מבטיח. לדעתי!!!
ביידן לא נשיא של אף אחד.
סינואר לא מנהל כלום.
נסראללה לא מנהל כלום.
חומניסטים באיראן לא מנהלים כלום.
הרצי הלוי רמטכ"ל של כלום.
הקבינט מקבל הנחיות ולא מנהל כלום.
מה שאנחנו רואים ושומעים על המלחמה בעזה מהתשקורת, זה רק חלק זעיר ממה שבאמת מתרחש שם. החיילים שלנו נלחמים בשתי חזיתות, מול החמאס ומול חלאות וקסנר.
אנחנו בהצגה מתוכננת, מנוהלת, מתומרנת ומציאותית מאוד!!!
נשמע הזוי?!
ימים יגידו!!!🧐
NCSWIC💥
האלוף תמיר ידעי תומך בהעברת גת לכל התימונים הלוחמים.
שילעסו חופשי….
אל תלכלכו על גולנצ'יקים שלנו!!!!!!!
וקסנר = חמאס
איך מבחור ישיבה קדושה עם כיפה שחורה בן של רב.
הגעת למצב כזה . נכנסת לנוהל בתברברות בניווט חייך.
אתם מבקשים לשמור על לשון נקיה בתגובות אבל מטנפים בכתבה בצורה שלא משתמעת לשני פנים. משמעות ההקשר שביצעתם בין תמיר ידעי וקרן וקסנר ברור לכולם והוא עצמו טינוף. תמיר ידעי – מג"ד אגוז, מח"ט גולני, מפקד אוגדת איו"ש ופיקוד המרכז הוא מלח הארץ, לוחם משכמו ומעלה שעשה ועושה יותר ממה שרוב האנשים עשו למען המדינה. לתהות בקנקנו הוא בושה.
מעניין מה קרה ? אולי החשיפה של ירוץ 14 שהכריחו את התורמים לעבור דרך אחים לחשק עושה את שלה ? ואדון מפקד בוגר קרן וקסנר אומר או שיעברו דרכם או לא כלום ???
מעניין
תרומה תוכר כתרומה רק אם תועבר דרך אחים לנשק?
קצין מושחת ומשחית
תשאלו את אהוד ברק הוא בוודאי יודע משהו
קחו כותרת אחרת:
"מפקד חטיבת גולני לשעבר, ולוחם עז נפש- אלוף תמיר ידעי, החליט מתוקף תפקידו כמפקדם של כל הלוחמים בזרוע היבשה, להפסיק את ההפקרות בתחום התרומות."
ומה הקשר לג'פרי אפשטיין? איזו מן כתבה זו?
חובה לאסור את פעילות קרן וקסלר בישראל. זאת קרן שמממנת פעילות פוליטית אצל מפקדי צהל ברוח המפלגה הרפובליקנית.כך גם עובדי משרד המשפטים ונציהות שרות המדינה.כך גם השופטים.הקרן בונה בישראל קבוצה אוליגרכית . חובה לאסור כאן את פעילותה. הקרן לא תושיט עזרה לאזרחים יחידים.
יש כאן לא מעט תגובות שטוענות, שעצם ההצמדה של האלוף ידעי לקרן וקסנר זה ניסיון להכפיש אותו. משום מה וקסנר הפכה למילה נרדפת לדברים שלילים. ואם אכן כך, אז מה בכל זאת עושה שם רוב השרשרת הפיקודית הבכירה של צה״ל? כלומר, אם זה רע אז למה הקצינים המעולים שלנו הולכים לשם? אגב, כולם ידעו או היה עליהם לדעת לפחות על הקשר של הפדופיל המורשע ג׳פרי אפשטיין עם קרן וקסנר, בהיותו דירקטור שם ומקורב מאוד למשפחת וקסנר במשך שנים, ולכן מוזר לחלוטין שטוענים שאפשטיין וקסנר זה ״לא שייך״. זה מה שזה. האמת לפעמים כואבת, מכאיבה ומעמידה את כל הבכירים שהיו שם (ולא רק קצינים) מול מראה מביכה וסימני שאלה גדולים מאוד. ובכן, זה התפקיד שלנו בתקשורת ואנחנו מאוד מקווים ומתפללים לבצע אותו נאמנה! תמי אברהמי| עורכת אשדוד היום
קצינים נמושות.
נלחמים בחיילים ומהססים מול האויב.
קרן וקסנר עשתה שמות ברוח הלחימה
תמיר ידעי משלנו מנחגאנה??
בוגר קרן וקסנר..
ומתנהג כאחד הפורעים בקפלן?
תתבייש..כל השכונה בכפס מתביישת בך..
מי שואל אותו. קרן אנטי ישראל. לולא התרומות החיילים היו סובלים
מה לקשר בין קצין מוערך לבין פושע עלוב בלי שאין שום קשר??? סתם כתבה של קיצוניים בלי שום הגיון. אנשים מסכנים את החיים ויושב כאן אחד על מקלדת ופולט שטויות. יש ציוד טוב שנתרם ויש ציוד לא בטיחותי. מה הקשר לאחים לנשק שכל הציוד שהם תרמו היה תיקני ובעצם היו איפה שהממשלה לא הייתה.. לא שעכשיו היא באירוע, הם עסוקים שם בלצאת לפגרה באמצע המלחמה.
תשובה לנפתלי גור שקרן. קרן וקסנר היא קרן שמאל קיצוני, המבצעת מבחני מיון שמאלניים לבכירי הדיפ סטייט, ולמוכחים כשמאלנים במבחניה, היא מעניקה שוחד יקר של לימודים (ודמי מחיה בארה"ב) לתואר שני באוניברסיטת הרווארד השמאלנית קיצונית אנטישמית! כפי שהוכח בהפגנות נגד ישראל שם!
לכן בוגרי קרן וקסנר הם בעלי דעות שמאל של המפלגה הכאילו דמוקרטית האמריקאית, ולא כפי שכתב גור אריה, של המפלגה הרפובליקנית!
חוצפה !!!!
ישוב בביקעה שתפסו 2 מחבלים שחדרו מירדן רק בזכות ציוד תרומות !!!
נגמר כל הקרדיט ליוהרה !!!!