משפחת אבו התכנסה הערב לכבוד טקס הנחת אבן פינה לבית ״נועה מדיקל סנטר״, בנוכחות רב העיר רבי חיים פינטו, שר הבריאות, מנכ״ל בית החולים ד״ר ארז בירנבוים, סגני ראש העיר, השר לשעבר משה כחלון ועוד רבים ומכובדים. בנוסף, נחנכה ניידת טיפול נמרץ לעיר על שמה של נועה ז״ל| אשדוד היום
טקס הנחת אבן פינה לאחד ממוסדות התרבות המקצועיים שיהיו בעיר, בצמוד לבית החולים אסותא. את המעמד, כיבד הרב חיים פינטו שליט״א ומכובדים נוספים.
שר הבריאות, אוריאל בוסו: ״זה היום עשה השם נגילה ונשמחה בו״. השר בירך על הקמת המרכז הרפואי, אשר בו יצילו חיים ונקרא ע״ש ולעילוי נשמתה של נועה ממן ז״ל. לדברי השר, צחי אבו מנגיש את שירותי הבריאות לכל מי שצריך וזה יחזק גם את בית החולים אסותא בעיר. זכות אמיתית להיות כאן ולחנוך את המרכז, שיחזק את הרפואה באשדוד. מי שמוביל את אגודת ידיד בית החולים בוא גם כן צחי אבו, שמתעניין בנושאי הרפואה והבריאות.
רב העיר, רבי חיים פינטו, קידש את המקום בדבר תורה.
יותר מכל המכובדים, היו הוריה של נועה. אורית אבו ואיל ממן שאיבדו לפני כעשרה חודשים את בתם היחידה לאחר שסעדו אותה בחוליה. הלב אתכם.












































