צעד מזמין התקוממות נעשה ע״י עיריית אשדוד: בכניסה לעירייה הוצבו מחסומים המדמים את עיריית אשדוד למכלאת עובדים ונראים כמו כניסה לרפת/דיר כבשים אבל האמת היא, שהמחסומים האלה הם קודם כל ולפני הכל נגד התושבים ועל מנת למנוע את כניסתם לעירייה בחופשיות. האם עיריית אשדוד פועלת בשירות סדר עולמי חדש גם לעניין הזה? | טור דעה מאת: אשדוד היום
עיריית אשדוד הציבה בכניסה לעירייה מחסומים, הנראים כאילו הם לקוחים מרפת או דיר כבשים. תחילה, היה הנראה הדבר כרצון של מישהו לכלוא את העובדים אך האמת היא, שבהסתכלות נוספת על הדברים, הניסיון כאן הוא חד משמעי למנוע כניסה של תושבים לעירייה.
תושבות ותושבים יקרים, הרינו להודיעתכם, כי המחסומים האלו נועדו בדיוק בשביל למנוע את כניסתם לעיריית אשדוד. עובדי העירייה יוכלו להיכנס ולצאת מתי שבא להם, גם אם הצורך לעדכן לא נעים למישהו, כניסתם לא נמנעת. לעומת זאת, כניסתם של תושבי העיר תימנע בהחלט וכל תושב יצטרך אישור מיוחד לפני שהוא נכנס לעירייה. למה? כי הם יכולים! באופן הזה, מצטמצמת משמעותית היכולת של התושב להשפיע, להביע מורת רוח, להגיע לעירייה ולקבל תשובות מהממונים על נושא מסוים. זה בדיוק מה שמנסים בעירייה למנוע וזה קשה מאוד לעיכול.
נכון להיום, כל אדם שמעוניין להגיע לעירייה יכול להיכנס, לעלות במעלית ולהגיע למחוז חפצו. בעירייה מתקיימות ישיבות מועצת עיר מדי חודש ואליהן, הציבור יכול להגיע.
הצבת המחסומים האלו בכניסה לעירייה עלולה חלילה למנוע מתושבים ותושבות להיכנס בחופשיות לעירייה.
ראש העיר יחיאל לסרי סגר ונעל את דלתות לשכת ראש העיר מיד לאחר היבחרו בשנת 2008. מאז ועד היום, הדלת הזו פתוחה למקורבים בלבד, חלקם עבריינים מורשעים בדין שישבו בכלא. בכניסה ללשכה, הציב ראש העיר שומר חמוש, למידת הצורך. תושבים מתחננים להפגש ולדבר עם ראש העיר והוא בשלו עומד באיסור המוחלט ומנתק את עצמו בכל הזדמנות מהציבור הרחב שדווקא מעוניין בקרבתו.
האם את אותו המהלך מתכנן יחיאל לסרי לעשות גם כלפי התושבים בכל בניין העירייה?
העירייה היא מבנה ציבורי ששיך לציבור! אומנם כבר גילינו שחזית העירייה בנויה לפי הסימנים של כת הבונים החופשיים אבל לפחות על הנייר, המבנה הזה שייך לציבור. אם אך, מדוע ראש העיר מנסה ככל יכולתו להרחיק את הציבור מהבניין?
יתכן שבעירייה ינסו להשליך את המחסומים לעניין בטחוני אבל כולנו מבינים, שהמחסומים האלה לא נועדו למניעת כניסתו של מחבל, חלילה וחס, אלא נועד למניעת כניסתם של אנשים, תושבי העיר.
למה נערכים בעירייה? מי מעוניין למנוע כניסה של תושבים לעירייה? למי התושבים מפריעים? האם מנסים למנוע מהציבור להביע מחאה ולהכנס לעירייה? היכן ועד העובדים של עיריית אשדוד? מדוע הם לא מתנגדים ומשתפים פעולה עם ההנהלה לעניין הצבת המחסומים? היכן מנהל משאבי האנוש? האם יש פה משהו אנושי בהצבת המחסומים הנראים כלקוחים מעולם בעלי החיים?
שאלות קשות והתשובות עלולות להזכיר משטרים אפלים מההיסטוריה הרחוקה של העם היהודי.
נמשיך לעקוב ולעדכן!













2 תגובות
מי אתם התושבים?
מי צריך אתכם בכלל?
״ הפראיירים עשו את שלהם הפראיירים יכולים ללכת קיביני״
אם לא תפסיקו להגיע ולהטריד אותי, נציב גם גדרות תיל!
בכבוד מפוקפק-
יחיאל לסרי
הראש שהחלול של העיר
מפחדים שלא יפגעו בעובד עירייה חלילה הרי כל עובדי העירייה לא שווים שקל כולם זבלים החל מאריה מימון הצבןע הזה שיושב במחלקת החינוך סתם בול עץ לא עוזר בכלל ולא מקבל אף תושב יש לו ממי ללמוד בתקופת צילקר זה לא היה ככה הייתה חופשיות לפנות אליו בושה שזאת העירייה שלנו מדברים רק עם עבריינים ועם המעמד הגבוהה שנותן מתחת לשולחן יש אלוהים למעלה אחד אחד יקבל את עונשו והראשון אריה מימון הזבל