a066ef84-3586-476a-a918-404e7f10583f

יו״ר דירקטוריון הנמל: ״שברנו שיא במהירות הפריקה״

שאול שניידר יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד השתתף בוועידת האנשים של המדינה ואמר "כנמל ממשלתי, נמל לאומי, יש לנו גם משימות לאומיות ובטחוניות שאנחנו מחויבים לבצע. שברנו שיא במהירות הפריקה"

שאול שניידר, יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד השתתף אמש בוועידת האנשים של המדינה, שהתקיימה השנה תחת הכותרת מכאב לתקומה. בוועידה השתתפו בכירי המשק ומקבלי ההחלטות בתחומים שונים, לצד גיבורי מלחמת חרבות ברזל.
שאול שניידר השתתף בפאנל "המערכה הכלכלית" לצידם של מנכ"ל מפעל הפיס בני דרייפוס ונציבת מס הכנסה לשעבר טלי ירון אלדר. שניידר סיפר בפאנל על הערך האסטרטגי הלאומי שיש לנמל במיוחד בתקופה זו וציין, כי "בפועל, ישראל היא מדינת אי, אשר 99% מהסחורות מגיעות אליה דרך הים. נמל אשדוד אחראי ל-40% מכלל הסחורות שנכנסות לישראל. הנמל לא הפסיק לעבוד לרגע, גם ב-7 באוקטובר, גם תחת טילים ואזעקות. כנמל ממשלתי, נמל לאומי, יש לו גם משימות נוספות שהוא לוקח על עצמו ומבצע אותן".
הוא הוסיף כי "פריקה של אונייה ביטחונית היא שונה לחלוטין מפריקה של אוניה רגילה, בגלל שמדובר בחומרים רגישים ועלולות להיות תקלות. הגיעו מספר גדול של אוניות כאלה שפרקנו פה. אנשים פה התגייסו בצורה מדהימה, כל העובדים, ונשברו פה שיאים במהירות הפריקה".
עוד הוסיף, כי "בשבוע שעבר הגיע לנמל אשדוד מזכיר המדינה האמריקאי בלינקן. אנחנו נותנים גם שירות לאמריקאים, גם ללקוחות הצבאיים האמריקניים שנמצאים פה בגזרה. ישנן נחתות אשר עוגנות כרגע בנמל אשדוד. אנשי נמל אשדוד יודעים ונותנים גם מענה לצרכים הביטחוניים של המדינה באופן שוטף".

צילום: פבל טולצ׳ינסקי

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *