NORWEGIAN CRUISE LINE חושפת חוויות קולינריות חדשות לראשונה על סיפון NORWEGIAN AQUA
החברה תפתח את המסעדה התאילנדית היוקרתית הראשונה שלה, 'סוכותאי'; מקום ייעודי מבוסס צמחים, 'Planterie;' ו-'Swirl Wine Bar' חדש
מיאמי, 17 באפריל, 2024 – Norwegian Cruise Line (NCL), החדשנית בנסיעות שייט עולמיות, חשפה היום חוויות קולינריות ומשקאות טריות וחדשות על סיפונה שלNorwegian Aqua, המבנה החדש והאבולוציה הבאה של החברה והספינה הראשונה במחלקת פרימה פלוס המורחבת, שיצאה להפלגה באפריל 2025.
בהתאם למחויבות החברה לספק את חוויית החופשה האולטימטיבית, Norwegian Aqua תתפאר בשלוש הצעות גסטרונומיות חדשות לגמרי על הסיפון, שכוללות אתSukhothai, מסעדת ההתמחות התאילנדית הראשונה אי פעם של NCL, Swirl Wine Bar, בר יין חדש ויוקרתי;Planterie, המסעדה הייעודית הראשונה של המותג ,המציעה תפריט שלם על בסיס צמחי; בנוסף למסעדות האחרות שהאורחים אוהבים.
"גילוי טעמים חדשים וחוויות אוכל חדשות הוא חלק בלתי נשכח בכל חופשה, במיוחד כשאתה חולק אותה עם האנשים החשובים לך ביותר", אמר דיוויד הררה, נשיאNorwegian Cruise Line. "אנו מרחיבים את תוכנית המזון והמשקאות עטורת הפרסים שלנו, ומצפים להפיח חיים ברעיונות גסטרונומיים חדשים באונייה NorwegianAqua, תוך המשך אספקת מגוון ההיצע הזמין ש-NCL מספקת".
חוויות גסטרונומיות וברים חדשים לגמרי
Sukhothai, המסעדה התאילנדית הראשונה אי פעם של החברה, המציגה לראשונה באונייה Norwegian Aqua החדשה, תפריט אקלקטי עם הצעות אותנטיותומסורתיות עם טעמים יצירתיים ודינמיים. האורחים יכולים לצפות לסיבוב חדש על מצרכים מסורתיים, כגון עוף קשיו תאילנדי; מלח ופלפל סרטנים; סלט סטייק תאילנדיבגריל; מגוון קארי משלים וכל כך הרבה יותר. מסעדת העיצוב היוקרתית עוצבה על ידי חברת SMC Design שבסיסה בלונדון, ומתהדרת בשילוב הרמוני של אלמנטיםעיצוביים תאילנדיים מסורתיים ועכשוויים. כאשר האורחים ייכנסו לסוקהוטאי (Sukhothai) שעל סיפון 17, הם יתקבלו באווירה חמה ומזמינה של מנורות תלויות מבמבוקומנייר אורז; רצפה גיאומטרית בולטת; ורהיטים צבעוניים המובילים את הסועדים למדינה העשירה מבחינה תרבותית של תאילנד.
ב-Indulge Food Hall האהוב על האורחים, מסעדה חדשה, Planterie, תציע קערות על בסיס צמחי ואפשרויות בריאות אחרות. התפריט של Planterie יכלול מנות כמוקערה מזרח-מערב עם טמפה מעושן וקערת האלה הים תיכונית במילוי ירקות טעימים ומתובלים, טבולה וגזר צלוי בדבש. Indulge Food Hall יציע מקומות ישיבה בפניםובחוץ, ויתפאר בעיצוב חדש לגמרי של החברה הניו יורקית, Rockwell Group, עם 10 תחנות אוכל השואבות השראה משווקי אוכל בינלאומיים מרחבי העולם. מאפייניםאדריכליים בולטים כוללים נגיעות עץ; ריהוט זהב ומתכת; וגוונים חמים אך צבעוניים שזורמים בצורה חלקה ברחבי המקום.
בהקרנת בכורה נוספת באונייה Norwegian Aqua יוצג גם Swirl Wine Bar, טרקלין יין עכשווי היוצר את האיזון המושלם בין בלעדיות ונגישות לחוויה ייחודית ואינטימיתהחבויה על הסיפון השישי בין בר הוויסקי הפופולרי לבין Hasuki, המסעדה בסגנון היבאצ'י. המובלעת החבויה תכלול תפריט יין מקיף בכוס, ורשימה נרחבת של בציריםנדירים ומובחרים. עוצב על ידי משרד סטודיו DADO ממיאמי, הארכיטקטורה של המקום שואבת השראה מהיופי והעקמומיות שובי הלב של קניון אנטילופ המדהים מבחינהגיאולוגית באריזונה, עם גווני צבע חמים המשלימים קווים אופקיים מדורגים ונגיעות כחולות שלוות יוצרים מרחב מזמין וקסום לחלוטין לאורחים להירגע.
אולמות מוגבהים ועוצבו מחדש
החל מעיצובים חדשים ועד מקומות ישיבה מורחבים, האונייה Norwegian Aqua החדשה תכלול מסעדות וטרקלינים משופרים שהושקו בעבר בפרימה קלאס. מהמוחותהיצירתיים של סטודיו DADO, אחד מחדרי האוכל המרכזיים של האונייה, the Commodore Room, יכלול כעת עיצוב כפרי אך יוקרתי בהשראת שמו הימי הקרוי על שמו.כמחווה לנרטיב הדמיוני של חדר הקפטן, המקום יעביר את האורחים לזמנים קודמים של תחכום ימי עם ריהוט עץ עתיק; סעודות עור; קומות המחקות קווים של מזח; ונגיעותאבן מדהימות, והכל עם נגיעה עדינה ומודרנית.
Metropolitan, בר הקוקטיילים המודרני Sail & Sustain של NCL, שזכה בפרס Vibe Vista לשנת 2024 עבור "תוכנית המשקה הטובה ביותר", יחזור על סיפון Norwegian Aqua ויתהדר בעיצוב חדש ומובהק מכלי פרימה אחרים. מעבר מאמצע הספינה לחלק האחורי של הסיפון השביעי, הבר החדשני יכלול כעת פסנתר כנף וחלל בידור קטן עבור האורחים ליהנות ממוזיקה חיה עם קוקטיילי Sail & Sustain, יינות ביו-דינמיים ומשקאות חריפים המיוצרים בת קיימא. בהשראת הארט דקו והאזורים המודרניים של אמצע המאה בעיר ניו יורק, סטודיו DADO יצר מובלעת אינטימית עם גוונים כהים, מוטיבים מושכי עין וירק רענן המציע אווירה נוחה לאורחים המשתתפים במשקה לילי.
מסעדת Nama Sushi and Sashimi, שהושקה לראשונה באונייה Norwegian Prima וב-Norwegian Viva, תציג כעת עיצוב רענן ותוסס של סטודיו DADO על סיפוןNorwegian Aqua. החלל מציג פלטת צבעים חדשה, ושואב השראה מהעולם התוסס של אמנות המנגה. האורחים יכולים לצפות לחוויית סעודה שובבה המוקפת בצבעיםעזים של ירוק ליים ושחור.
Surfside Café ממוקם על סיפון 17, ומתפאר בחלונות מהרצפה עד התקרה, המספקים לאורחים נופים ציוריים בעודם נהנים מחוויית סעודה נרחבת ומגוונת בסגנון מזנון.עם עיצוב חדש של חברת העיצוב הלונדונית A.D. Associates, המקום של שלוש ארוחות ביום יציג צבעים חמים, גווני שקיעה ופלטות צבעים נצחיות. מסעדת מאכלי הים…