טבע

"אשדוד היום" קורא לראש העיר להציע משרות בעירייה למפוטרי "טבע"

הבוקר, התקיימה הפגנת מחאה גדולה כנגד פיטורי עובדי מפעל "טבע" באשדוד

במפעל "טבע" באשדוד, קיימים 200 עובדים, 200 משפחות אשר מתפרנסות מעבודה במפעל.

לפני כשעה, ביקר ראש העיר יחיאל לסרי בהפגנה וקרא למנוע את הפיטורים של העובדים במקום.

בדיווחים שונים ברשתות החברתיות בשעה האחרונה, עולה יוזמה מבורכת של ראש עיריית פתח-תקווה לפיה, ככל הנראה, להערכת גורמים בעיריית פתח-תקווה ראש העיר מר איציק ברוורמן יציע משרות למפוטרי טבע בעירייה.

אם בפתח תקווה היוזמה מתאפשרת, אזי גם באשדוד ניתן לבחון היתכנות להצעת המשרות למפוטרים.

אנחנו במערכת "אשדוד היום" קוראים לראש עיריית אשדוד מר יחיאל לסרי – לשקול בחיוב את העסקתם של מפוטרי טבע בעירייה. איש,איש על פי הכשרתו ומסוגלותו. 

 

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *