75acba4a-be4a-4290-a17b-ba3b01260483

כבאית חדשה בעלות של מיליון שקלים הגיעה לנמל אשדוד

רכש חדש לנמל אשדוד: כבאית נמלית תפעולית
בהובלת סמנכ"ל תפעול יגאל מקדשי ויחידת הבטיחות, כבאית נמלית בעלות של מעל מיליון שקל שנרכשה בחודש מאי לנמל אשדוד כחלק מההיערכות למקרי חירום תוך עמידה בדרישות ביטחון מערך הכבאות, ויוצרה במפעל צ'סניאק בפולין על גבי שלדת משאית מתוצרת MAN.
לאחר הליך קבלה והטמעת צורת העבודה עם הכבאית והפיכתה למבצעית, החל צוות החירום להשתמש בה בעת אירועי שריפה וחומרים מסוכנים.
מדובר בבשורה גדולה עבור שמירת רצף העבודה התפעולית בנמל ושמירה על חיי העובדים בנמל.

צילום: דוברות נמל אשדוד

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *