בעיריית אשדוד מודיעים: הלימודים יימשכו כרגיל רק אם הפסקת האש תוארך
באין תכנית אופרטיבית ללימודים בזמן מלחמה, נאלצים ילדי העיר והוריהם להיות נתונים לחסדי הפסקת האש, שאם לא תוארך, הלימודים יתקיימו בקפסולות. נכון לרגע זה לא ברור עדיין מה תהיה מתכונת הלימודים מחר. המשמעויות הן רציניות בעיקר עבור הורים לילדים קטנים, אשר להם נדרשת השגחה צמודה. מעבר למסר המאוד בעייתי שהחלטה מעין זו מעבירה לתלמידי העיר, הציפייה היתה שהעירייה תתעשת ותכתוב תכנית לביצוע ללימודים במרחבים מוגנים גם מחוץ לבתי הספר. נכון להיום, אין שום תכנית כזו ותושבי העיר נתונים לחסדי הפסקת האש.
להלן ההודעה שפורסמה מטעם עיריית אשדוד:
תושבי אשדוד והורים היקרים,
נא תשומת ליבכם להודעות בתקשורת בנוגע להארכת מועד הפסקת אש, מעבר למחר יום חמישי בבוקר, בו היא אמורה להסתיים עפ״י ההסכם שבתוקף.
נכון לרגעים אלה, אין הסכמה על ההארכה, וככל שתוקף הפסקת האש יפוג עד הבוקר, מערכת החינוך תשוב לפעול בקפסולות החל ממחר. בהתאם לתכנית פרטנית שתישלח אליכם על ידי הנהלת המוסד החינוכי. במידה ותהיה הארכה של הפסקת האש, מערכת החינוך תמשיך לפעול כמו שפעלה מתחילת השבוע ובאופן מלא.











