דולפין

מרהיב: דולפינה וגור בחופי אשדוד-צפו בסרטון

סקר הדולפינים מול חופי אשדוד נערך היום בשיתוף בית הספר לקציני ים-אורט ימי אשדוד. התלמידים עקבו אחר דולפינה והגור שלה.

מרכז הדולפין והים מציע מגוון רחב של פעילויות – לארגונים, לחברות ולקבוצות – הכוללות הדרכה מקיפה ומרתקת, שחושפת את סודותיו של הים התיכון ושל יושביו, והכל מנקודת מבטו של הדולפין.

המרכז הייחודי, שהוקם בידי עמותת מחמל"י, בשיתוף בית הספר לקציני ים אורט-אשדוד, עיריית אשדוד ונמל אשדוד, שוכן במבנה מרשים על גדת נחל לכיש.

לצפייה בסרטון הדולפין והגור-

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1697864486967121&id=1955395281380754

 

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *