IMG_6828

נתפס משחית השלטים של ש״ס- נבדק החשד שמא הוא פעיל של לסרי

נתפס אדם החשוד בהשחתת שלטי הבחירות של ש״ס עם דמותו של הרב הגאון עובדיה יוסף זצוק״ל. נבדק החשד – האם מדובר בפעיל של ד״ר יחיאל לסרי? | אשדוד היום

סערת השחתת שלטי הבחירות של שס עם דמותו של הרב עובדיה הגיעה לקיצה ככל הנראה, עם תפיסתו של אדם שנתפס עם ספריי צבע בתיקו.

להלן דבריו של ממלא מקום ראש העיר והמתמודד לראשות העיר אבי אמסלם:

בשעה טובה הצלחנו ללכוד הערב את משחית השלטים של מרן רבינו הרב עובדיה יוסף זצוק"ל ושל תנועת שס, שריסס בשבוע האחרון שלטים שלנו ברחבי העיר, וגם אחרי שהוחלפו השלטים הוא דאג להשחיתם שוב.
כאמור, ב"ה הערב נתפס העבריין על חם כשהוא מרסס שלטים ברובע ט' בעיר. הזעקנו שוטרים למקום שביצעו חיפוש על האיש ומצאו בתיקו את הספריי שככל הנראה באמצעותו השחית את השלטים. בתום תשאול קצר הוא נעצר ונלקח לחקירה במשטרת אשדוד.
אני שמח שהוא נעצר ומקווה שימוצו עימו ההליכים על מנת שתופעות אלה לא יחזרו על עצמן.
לצערי הרב ההסתה של חלק מנבחרי הציבור נגדנו מובילה למעשים מעין אלה ואני קורא לכולם לשמור על שיח ראוי והמשך מערכת בחירות נקיה.

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

2 תגובות

  1. לעיל של לסרי
    מכירה אותו ממש לפי הפרופיל
    אחד הפעילים של לסריי בשכר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *