045624d2-77cf-4d68-9689-10f88efa3974

מכתב מכפיש פורסם בידי אנונימי נגד אמסלם: ״במטה לסרי מתוסכלים ולא בוחלים באמצעים״

מכתב מכפיש נגד אבי אמסלם נשלח מכתובת פייק הנחזית להיות של עוזרו הקרוב • הוגשה תלונה במשטרה | אשדוד היום

ביומיים האחרונים נשלח מכתב אנונימי שכתב אדם כלשהו, שבו הוא מכפיש את מ"מ ראש העיר אבי אמסלם. אמסלם נחשב לאחד מהפוליטיקאים היותר אהובים בעיר ומהווה כתובת לציבור בלשכתו בקומה החמישית. על פי רוב, הלשכה של אמסלם תוססת ומלאה בתושבים ויתכן, כי עובדה זו מלחיצה פוליטיקאים אחרים אשר חסרים את הכישורים שקשורים למגע עם הציבור.
במכתב המדובר כתובים שלל עלילות ושקרים והוא הופץ באופן אנונימי והכל במטרה לפגוע בשמו הטוב של מ"מ ראש העיר אבי אמסלם.
לפני שעה קלה, נשלח מייל עם המכתב הזה לתפוצה רחבה של תושבים בעיר אשדוד, כאשר כתובת המייל היתה על שם עוזרו של אמסלם, שמעון דדון, תוך זיוף ופברוק כתובת מייל של עובד עירייה והתחזות בשמו.
דדון הגיש לפני מספר דקות תלונה במשטרה בגין התחזות.
אמסלם בתגובה לאשדוד היום: "במטה לסרי (לכאורה) מתוסכלים ולא בוחלים באמצעים על מנת לפלג ולשסע את הציבור הספרדי בעיר אשדוד, מפיצים מכתבים אנונימיים ועכשיו גם מפברקים כתובת מייל של העוזר שלי ומפיצים כביכול בשמו מכתב נגדי. אין גבול לנבזות ולרוע. אני רואה בחומרה את המעשים הללו ומי שאחראי להם צריך להתבייש.
רק לפני שבוע נחשפנו למה שקרה במגזר הרוסי, לכך שהסיתו בשמו של ראש העיר נגד ש״ס והעומד בראשה ונגד הציבור החרדי. לאנשים האלה אין גבולות ואנחנו יודעים מי הם.
הציבור חכם ועירני ויודע בדיוק מה עליו לעשות, מה הורו לו גדולי ישראל ואיזו סיעה תדאג לו באמת ביום פקודה".
שמעון דדון יועץ מ"מ ראש העיר מסר: "כתובת המייל שלי ידועה לכולם במסגרת עבודתי כעוזרו האישי של החבר של כולם בעירייה אבי אמסלם במסגרת מתן מענה בכתובת האמיתית שלי לאינספור פניות במהלך הקדנציה החולפת. לפני מספר דקות הגשתי תלונה במשטרת אשדוד בגין התחזות ואני מקווה שהמשטרה תפעל להגיע למתחזה ולמצות עימו את הדין. אף אחד לא יעצור אותנו – ממשיכים בכל הכח".

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

3 תגובות

  1. לסרי. כנפו. נפתלי. ושות. נגמר לכם הקלמנטינות. העיר שולחת אותכם. מהעיר. גם לליכוד לא. תיתקרבו. אנחנו אם אמסלם. אתם גמורים

  2. פשוט הם בדיכאון. מפצים שקרים. סקרים. שקרים. מתלכלכים. על. כול מה שזז. אני ברחתי. מהמטה. ההזוי. של לסרי. מה שקורא שם. רוח רפאים. גם לסרי לא מגיע. כנפו בא מציץ. ונעלם. ממש מוזאון מדם טוסו. הכול בובות שאווה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *