f30cca29-7b8f-4511-8ddf-e5d017ea1d2a

תושבי הסיטי זועמים: ״ביום בהיר אחד מגדרים את חניית העפר הגדולה ומתחילים לעבוד״

תושבי הסיטי זועמים: בשעה האחרונה, החל טרקטור לעבוד לאחר ששטח חניית העפר ברחוב הקליטה נסגר. התכנון: הקמת מגדלים; הבעיה: רובע הסיטי צפוי להפוך באחת לרובע ללא חניות

בשעה האחרונה החל טרקטור לעבוד בחניית העפר הגדולה ברחוב הקליטה ברובע הסיטי. חניית העפר מעניקה שירותי חניה, גם אם לא נוחים, לכל באי משרדי הגביה של עיריית אשדוד, משרד הפנים, משרד הרישוי, רבנות ועוד. כעת, עם תחילת העבודות ולטענת תושבי הרובע, ללא כל התראה מוקדמת, החלו לעבוד בשטח ולסגור אותו בפני התושבים. מדוע עיריית אשדוד לא מעניקה פתרונות חניה? היכן אמורים להחנות כל המגיעים לסיטי לקבלת שירותים חיוניים? ומדוע התושבים לא עודכנו על כך מראש?

נמשיך לעקוב ולעדכן.

תמונה בהתאם לסעיף 27 א לחוק ז״י

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *