תנועת תושווים סוחפת ומתרחבת התנועה מודיעה על הצטרפותו של נפתלי כנפו כמספר 3 ברשימת התנועה למועצת העיר
מדבריה של נורית טופז יורית תנועת תושווים: "אני מאושרת מאוד לבשר שנפתלי כנפו יכהן כמס' 3 בתנועת תושווים שחגג אתמול יומולדת 60.
מזל טוב. נפתלי הוא ממייסדי תנועת תושווים ודחף להקמתה , יוביל בתנועה את קהילת הגיל השלישי ויפעל ליישם את חזונה של התנועה.
״אני מברכת את חברי נפתלי שמחה ומאושרת על החלטתו להיות בחמישיה המובילה של התנועה. אני מאחלת הצלחה גדולה אין לי ספק שנוביל לתיקון, שיפור וקידום שוויון הזדמנויות משמעותי בכל תחומי העיר. מועצת העיר אשדוד הולכת לשנות את פניה וכך העיר כולה״, אמרה טופז.
נפתלי כנפו אבא לנועם ז"ל, שי ואיתי שגדלו והתחנכו באשדוד עם רגישות ועשיה לקהילת הצרכים המיוחדים.
אבא לילד עם צרכים מיוחדים שנפטר בגיל 5 ,נשוי לדגנית ילידת העיר, גימלאי צה"ל, התנדב בעריית אשדוד בשנים 2003-2018, ממקימי יחידות אס"ל באשדוד ולוקח חלק פעיל בחלוקת מזון מבושל לגיל השלישי.












תגובה אחת
חשבתי לתומי שגבי כנפו ערק מלסרי כמספר 3 לתנועת התושווים חחחח…
כי ת׳אמת זה מה שגבי כנפו שווה לא מעבר לכך …