יולדת 26.10- שמות הבנות

אירוע נדיר ומשמח: ילדה את שלוש בנותיה באותו תאריך בדיוק

26.10 הוא תאריך המזל של עו"ד מורן כהן-בלסטיקר.

השבוע, ילדה מורן בת ה-  34 בפעם השלישית ברציפות בניתוח קיסרי חרום, את ביתה השלישית באותו התאריך בדיוק (26/10) במחלקת היולדות החדשה של בית החולים הציבורי אסותא אשדוד.

מורן סיפרה, כי "תמר ורומי מתלהבות לחגוג יחד מדי שנה את יום ההולדת שלהן, במסיבה גדולה ומשותפת, ובשנה הבאה תצטרף אליהן ליבי הקטנה לחגיגה משולשת".

במחלקת היולדות של ביה"ח הציבורי אסותא אשדוד, שנפתחה רק לפני שבועיים, נולדו כבר למעלה מ- 170 תינוקות לנשים שהגיעו מרחבי הארץ על מנת ללדת בבית החולים החדש.

 

בתמונה: מימין לשמאל

ליאור כהן, מורן כהן-בלסטיצר, וד"ר יוסף טובבין, מנהל מחלקת חדרי לידה, בית החולים הציבורי אסותא אשדוד

צילום: עודד קרני

שמות הבנות, שנולדו ממש באותו יום: צילום משפחתי

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *