1C98E377-6B51-4B1D-905F-E42A23D66C42

מטרוז׳ של אופוזיציה

ערב סיום הבקשות של מרכז מטרוז׳ בניהולו של מוטי מלכא נערך בשעה זו באולמי לה ממוניה בהשתתפות ממלא מקום רה״ע אבי אמסלם ואנסמבל פיוט מובחר. ״מטרוז׳״=רקמה. רקמה של אופוזיציה

ערב סיום בקשות מכובד נערך בשעה זו באולמי לה ממוניה בעיר. מוטי מלכא, יו״ר מרכז המטרוז׳ אותו הקים בעמל רב, זכה לשבחים על ערב הפיוט המכובד, אשר אליו הגיעו אנשים מכל הארץ.

ראשון האורחים היה אבי אמסלם, ממ״ק ראש העיר. בתחילת הקדנציה, אמסלם כיהן כיו״ר המשכן ומערכת היחסים בינו לבין מלכא היתה עכורה. לימים, ראש העיר ביקש מאמסלם להעניק את התפקיד לנכט שנכנס לתפקיד סגן ראש העיר. אמסלם נעתר בשמחה רבה ואולי אפילו שמח לסיים את התפקיד אשר בו לא הצליח להשפיע כפי שהיה רוצה. בחלוף הזמן, בין אמסלם למלכא החלה נרקמת חברות אשר בסיס קיומה היה הטענות של השניים כנגד ראש העיר ד״ר יחיאל לסרי. מעין ״מטרוז׳ של אופוזיציה״ אל מול ראש העיר, שהמשיך מנגד לטפח את המרכז לפיוט ושירה העירוני. מלכא לא נותר דורך במקום והשקיע את כל מרצו ויכולותיו הרבים להקמת מרכז המטרוז׳, הרבה בזכות עזרה של ראש עיריית לוד יאיר רביבו והיזם צחי אבו (אף הוא נכנס ברבות הימים למטרוז׳ האופוזיציה).

הערב הזה הינו בבחינת ניצחון בעבור מלכא, שהצליח שוב להראות לכולם כיצד ניתן לנצח מנגנון ענק כמו עירייה ואולי גם ראש עיר, כאשר גם ללא תקציבים גבוהים, הצליח לשחזר ולשכלל את ההצלחה של המרכז לפיוט. ללמדנו הלכה למעשה, כי כל סוף הוא התחלה חדשה. בערב זה, כיבד מלכא את אמסלם, שהיה, במקרה או לא, הפוליטיקאי היחיד משולחן הנהלת העיר והמכובד ביותר בערב שכולו שמחה, מסורת ופוליטיקה טובה. חבר המועצה מאיר אברז׳ל, חבר דירקטוריון המשכן וחברו הטוב של מלכא כיבד אף הוא בנוכחותו.

מי שחשב לרסק את מלכא בערב חג פסח 2022, מקבל אותו בחלוף שנה: חזק יותר, משפיע, יצירתי ואיתן. מלכא, ששואב את עיקר כוחו מיכולתו המופלאה לייצר קשרים אנושיים, בריאים וטובים סביבו, קוטף את הפירות בעצים שנטע לאורך השנים, במעשים הטובים ובאהבה הגדולה שלו לאומנות, למסורת ולהשפעה. ערב של השראה.

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

5 תגובות

  1. אני מכיר את אבי אמסלם שנים,
    בקדנציה האחרונה הוא לא עשה כלום, פשוט כלום. בעצם כן עשה – רב עם ראש העיר ראש בקיר. לא הצליח להביא הישגים לציבור. לזכותו יאמר, שגם לא ניסה.
    פתאום ערב הבחירות כל קרויז נגד לסרי הוא שם עם הבלורית, כל רעש קטן משהו שמוזכר המילה שבת הוא קופץ בראש כמאמר הכתוב אדיוט קופץ בראש.
    אין לו בראשו שום אינטרס חרדי לקדם, רק להפיל את לסרי. ככה אנחנו נראים.

  2. לסרי לסרי
    תחילת הסוף …..
    מוטי חזק ואמץ ואל תיחת
    הסקר שנערך לאחרונה ע״י הטי……
    מוכיח חד משמעית הציבור מאס בך
    לו הייתי היועצת שלך
    הייתי אומרת לך לסרי אל תרוץ
    אתה תיתבזה

  3. אין ספק שאבי אמסלם אין לו מה למכור
    אפס עשייה, רק מחפש ללכת עם היועצים שלו
    לכל מקום שיש מריבה, ראינו איפה הם לקחו אותו 5 שנים

  4. למה יש לך אובססיה להכניס לכל כתבה את צחי אבו….
    מה הוא קשור כאן?

  5. לא מצפה שהחברה שיחיאל לסרי ממן במיוחד באתר השני
    ישבו מנגד
    אלה ילכלכו ושוב ילכלכו על אמסלם
    אחכ שואלים למה לא לסרי
    כי לסרי לא טוב לציבןר הדתי
    כפוי טובה
    גם אם תגיד אמסלם לא עשה מספיק
    זה לא קשור לטענה שלסרי מריך ללכת הבייתה

    זה לא טוב למשפחת ד וחברי הנהלת חרדים אשדוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *