400A7378-386A-4E61-ADDB-3E223E9AFD66

סגן ראש העיר אלי נכט מפציץ באירוע לכבוד השנה החדשה (מי אמר עץ אשוח?)| פוליטיקה אשדוד היום

המסורת של חגיגת השנה החדשה באשדוד נמשכת. היום נערך אירוע נוביי גוד ססגוני רביעי במספר בביג פאשן, אשר בו השתתפו מאות מילדי העיר בניצוחו של סגן ראש העיר אלי נכט. הכל על רקע עץ אשוח שכבר מזמן הפך לסימן ההיכר של נכט| פוליטיקה אשדוד היום


מאז תום הבחירות וברגע שסגן ראש העיר אלי נכט הכריז על הצבת עץ חג הנוביי גוד לראשונה, אי אז בהשבעת מועצת העיר הראשונה(עם קריאות בוז רמות מהקהל, בעיקר של אנשי ״אגודת ישראל״), המסורת ממשיכה גם השנה. גם השנה, זכה נכט להתנכלות והתקפות בלתי פוסקות מצד ראש העיר, הנהלת העיר, החרדים… ומי לא?
וראו איזה פלא, נכט הצעיר לא חודל לרגע ומאז מדי שנה חוגגים בביג את החג האזרחי לכבוד השנה החדשה בהמוניות מלבלבת ולא רק שהשמיים לא נופלים, אלא להיפך, יותר ויותר תושבים, כולל ילידי הארץ, מצטרפים לחגיגה, ביניהם גם עובדי עירייה רבים שנראו באירוע השנה. ההתמדה משתלמת, ההתעקשות לצד היצירתיות של סגן ראש העיר אלי נכט הוכיחה את עצמה, וכיום זה כבר נחשב כמעט למסורת אליה מצטרפים גם חברי מועצה אחרים, ביניהם כצנלסון וחבריו. זאת כאשר בהתחלה, חשש כצנלסון להתקרב לאירוע ורק כשראה שהדבר בטוח מבחינה פוליטית התחיל ״לחזר״ אחרי העץ ואירועי הנובי גוד. האירוע העירוני של נכט בביג יצר תקדים לא רק באשדוד, אלא גם לשכנינו מהדרום (אשקלון) ומצפון (ראשון לציון ובת ים) אשר בשמחה ובלהט מאמצים מאשדוד את חגיגות הנוביי גוד.

שנה אזרחית טובה לכל קוראינו!

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *