557E236A-3B20-4DAB-BACA-231D4C50BDFC

קבלת פנים חמה לח״כ אלקין בפסטיבל היין| פוליטיקה אשדוד

ח״כ זאב אלקין התקבל בחום רב בקרב הקהל שהגיע לפסטיבל היין | פוליטיקה אשדוד היום

ח״כ זאב אלקין ממפלגת כחול לבן התקווה החדשה הגיע הערב לפסטיבל היין בפארק אשדוד ים. ח״כ אלקין התקבל בחום על ידי הציבור, שהגיע ללחוץ את ידו ולהצטלם. ליוו את ח״כ אלקין: מ״מ ראש העיר עו״ד גבי כנפו, סגן ראש העיר אלי נכט, חבר המועצה אלכסנדר אוברפלד, פעיל הציבור חיים דן, אירית גלזר, בני אליאסי ועוד.

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

4 תגובות

  1. שקר . איזה חום קיבל קללות וצעקות והרחיקו את הנשים שצעקו עליו . וגם זוגות צעירים צעקו לו לך יש כסף ועודף לקנות יין לנו אין דירות ולא כסף למיזרון .. ועוד שלל גינויים קיבל .

  2. סער , אלקין , כנפו ודומיהם מביאים רק נזק למחנה הממלכתי וגורעים ממנו קולות ולא מביאים שום תועלת שהרי ללא הצטרפות למחנה הממלכתי של גנץ הם לא היו עוברים את אחוז החסימה .
    .

  3. טיפוסים כמו זאב אלקין וגבי כנפו מבריחים את מצביעי המחנה הממלכתי מהקלפיות

  4. אם היו הממצא עגבניות רקובות וביצים מסריחות מבקרי הפסטיבל היו זורקים אותם על אלקין וכנפו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *