7E6B9E13-B7BF-4080-9D28-9C333AA7AEE7

סטלה וינשטיין משיקה את מפלגת 30/40 | פוליטיקה אשדוד

אמש ,(חמישי, 29.9.2022) השיקה חברת המועצה סטלה וינשטיין קמפיין למפלגת 30/40 אשר בראשה היא עומדת בבחירות הקרובות לכנסת. באירוע ההשקה נכחו כ600 חברי מפלגה, תומכים ופעילים

מדברי יו"ר מפלגת 30/40, רו"ח סטלה ויינשטיין, בנאום הפתיחה:
"1 מכל 5 מצביעים מתלבט למי להצביע! זה נתון עצום, והעם שלנו חכם. חכם ומיואש.
ואני אומרת לכם בביטחון שאם המערכת הפוליטית לא תקבל מנת דם חדשה, אם לא נהיה כולנו ביחד אמיצים מספיק כדי לשבור את כללי המשחק הפוגעניים האלה שדוחקים אותנו לתוך הגושים כשבויים – תהיינה בחירות שישיות, ושביעיות״.

עוד הוסיפה:
"השאלה היא לא עם מי אנחנו נישב, אלא מי יישב איתנו??? זה בדיוק הפוך! מי יישב עם ימית ויתמוך באג׳נדה שלה למען ילדי ישראל? מי יישב עם יוני ויתחייב להקל על המשפחות המיוחדות? מי יישב עם לאה ועם העולים החדשים שנמלטו מתופת המלחמה? מי יישב איתנו, כשאנחנו קורסים תחת תשלומי השכירות והמשכנתא, תשלומי הגנים, מתכווצים באי נוחות כשהאשראי לא עובר בסופר? מי יישב איתנו? ביבי? יאיר? בני?"

בין הנוכחים בלטו ימית אברמוב – פעילה חברתית במאבק נגד התעללות בגיל הרך ויוצאת האח הגדול, לאה אהרוני – סמנכ"ל ועד הצלה ויוני כנרי – מנכ"ל רשת אורן משי ופעיל חברתי למען בעלי צרכים מיוחדים.

צילום:יוני עמר

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

6 תגובות

  1. סטלה ההזויה גמרה כבר או עדיין מגמרת - אין לה מה למכור ובכל זאת מעוניינת למכור הגיב:

    מזכירה לי את סטלה המגמרת מאסקימו לימון אין לה מה למכור ….

  2. ככה זה…בלונדינית טיפשה, ובגלל שהיא פוזלת היא רוא, כפול את ה3 מצביעים שיש לה….
    עוד אשדודית הזוייה, שתצטרף לאיילת )שקד( מטיילת…🤣

  3. וואחה חיכיתי רק לרסימה שלך
    אני הולכת לשכנע את כל הסביבה שלי להצביע לך
    את פשוט מדהימה
    אין עלייך סטלה
    אבל מה לעשות כפרה עלייך גם לאחר ששיכנעתי קרוב למאה טיש
    הצביעו לך 101
    סטלה יסטלה את פשוט בסטלה טוטאלית
    מקימה רשמיה אליק

  4. תודה לכצנלסון שלקח אותה לרשימה מטעם ישראל ביתנו. סטלה מדלגת בין המפלגות. ליברמן, ימינה ועכשיו מפלגה חדשה שקיבלה מאחיו של אריה דרעי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *