עמוד ברזל גדול קרס בלב גן השעשועים ברובע ט״ז, אשר אליו מגיעים, בדרך כלל, עשרות רבות של ילדים והורים, במיוחד בשבת. האובך והרוחות הותירו אותם בביתם וכך נמנע אסון
האובך, הרוחות ומזג האוויר הסגרירי אתמול (שבת) הותיר ילדים והורים רבים בבתיהם. אחרת, יתכן, שהידיעה הנוכחית היתה קשה פי כמה, חלילה וחס. מוט ברזל עבה ורציני, המשמש לצילייה, נחת לפתע במרכז גן השעשועים ברחוב רימון ברובע ט״ז. לפי התמונות שהגיעו למערכת עלה, כי המוט נשבר בקצהו ויתכן, כי עקב קורוזיה מתמשכת, הוא קרס. כאמור, בנס גדול לא אירע אסון הואיל וגן השעשועים היה ריק מאדם, בשונה מימי שבת אחרים.
העברנו שאילתא לעיריית אשדוד.
מעיריית אשדוד נמסר:
המתקנים בפארקים ובגני השעשועים מתוחזקים על פי תו תקן תחזוקה, ועוברים ביקורת חודשית וביקורת שנתית בהתאם לנוהל תו התקן מתקני משחק. המקרה הנ"ל התקבל במוקד העירוני רק אמש וכבר הועבר לטיפולה של היחידה האחראית.




2 תגובות
תמי העיתונאית המגוייסת !
איפה אחריות העירייה ? איפה האחריות של ראש העיר לסרי ??
מחלקת התפעול והתחזוקה ???
מה היה קורה עם העמוד היה הורג ילד ?!!!
אהההה….את עיתונאית מגוייסת שמתפרנסת מפרסומי העירייה !
אין מה לצפות ממך לביקורת על העירייה או על ראש העיר
אחרת איך תתפרנסי ?
עיתונאית שקונים אותה בשקל !!!
ברוך ה' שזה לא קרה שילדים נמצאים על המיתקן, נס רבי מאיר בעל הנס☺