IMG_3403

הצוותים הרפואיים בסיור היכרות היום בבית החולים

הצוותים הרפואיים של בית החולים אסותא בעיר, בניהולו של פרופ׳ חיים ביטרמן, וצוותים רפואיים של כללית מחוז מרכז ומינהלת אשדוד, בניהולה של דר׳ עדה בן ששון, מסיירים ברגעים אלו ברחבי בית החולים כדי לייצר שיתוף פעולה מלא בין הכללית ואסותא למען רצף הטיפול המיטבי בקרב מטופלי הכללית.

הסיור נערך במרפאות חוץ, חדר המיון שייפתח ב 1 בנובמבר, חדר הדימות וחדרי ניתוח שיחלו לעבוד ב 14 באוגוסט.

דר׳ עדה בן ששון: ״הפגישה הזו חשובה ביותר כדי שהצוותים הרפואיים במרפאות כללית אשדוד ייחשפו לפעילות של בית החולים במטרה להביא לשיפור הזמינות וטיפול רפואי איכותי בקרב מבוטחי הכללית באשדוד ובסביבה ומידע זמין ונגיש בין הרופאים בשני המוסדות״.

קרדיט צילום: אופיר לוי, כללית מחוז מרכז

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:
[email protected]

תגובות לכתבה

יש לשמור על לשון נקיה וללא גידופים נמוכים וקריאות שהן על סף העברייניות (דיבה, קריאה למעשים לא חוקיים אלימים וכו׳) סף ורף הרפש שמגיבים באתר אשדוד היום עברו את הרף הסביר ועתה לאחר פסק זמן אנחנו מודיעים בזאת, שרק תגובות הולמות וללא נאצות וקללות ירודות – יפורסמו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *